Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Η αλλαγή στην υπεράσπιση, οι μαρτυρίες που καίνε και η δράση του στο Μεταξουργείο

23.02.2021 | 06:34

Στην ΓΑΔΑ συνεχίζει να κρατείται ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης.

Αργά χθες το βράδυ, ο δικηγόρος ο Νίκος Γεωργουλέας παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη. Πλέον μόνο ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας υπερασπίζεται τον θεατράνθρωπο.

Εν τω μεταξύ, μια κατάθεση που καίει τον Δημήτρη Λιγνάδη έγινε χθες, από οικείο του πρόσωπο. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής που κατέθεσε δεν ήταν θύμα του σκηνοθέτη αλλά φαίνεται ότι γνώριζε καλά την δράση του.

Ακόμα, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρει παράταση 1-2 μέρες ο Δημήτρης Λιγνάδης για να απολογηθεί στον εισαγγελέα, κάτι που θα γινόταν το πρωί της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Κοινό μυστικό η δράση Λιγνάδη στη γειτονιά του
Τα στόματα ανοίγουν μέρα με την ημέρα στην γειτονιά του Δημήτρη Λιγνάδη.

Άνθρωποι που μένουν στην ίδια πολυκατοικία με τον σκηνοθέτη μιλούν για συγκλονιστικά περιστατικά που εκτυλίσσονταν στο διαμέρισμά του με πρωταγωνιστή τον ίδιο και μικρά παιδιά.

«Τον έβλεπα σε ένα γηπεδάκι μπάσκετ που έχει εδώ δίπλα που είναι γεμάτο με μετανάστες, ψάρευε παιδάκια από εκεί και τα έφερνε προς τα εδώ» λέει γείτονας.

«Πάρα πολλά παιδιά ερχόντουσαν πολλές φορές χτυπούσαν το κουδούνι και προσπαθούσαν να μπούνε μέσα και λέγανε πάω για τον κύριο Λιγνάδη» προσθέτει άλλος.

«Και στη μηχανή πάνω τον είχαμε δει με πιτσιρικάδες και στην πλατεία εδώ πέρα με πιτσιρίκια. Ακουγόταν ξέρεις ότι χρηματοδοτούσε παιδιά, ότι έδινε χρήματα αυτό είχε ακουστεί» υποστηρίζεται χαρακτηριστικά.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας περιγράφουν απίστευτα περιστατικά. Μια γυναίκα γειτόνισσα του Δημήτρη Λιγνάδη εξηγεί πως η ίδια έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να απεγκλωβίσει τον γνωστό σκηνοθέτη από το μπαλκόνι του σπιτιού του , μετά από ένα περίεργο καυγά με έναν άγνωστο επισκέπτη.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης εμφανιζόταν πρόθυμος να βοηθήσει τα μικρά της πολυκατοικίας αλλά κάποιοι είχαν ήδη φοβηθεί.

«Είχε κάνει πρόταση στον άνδρα μου να ανέβει το παιδί μου επάνω ότι είχε πολύ μεγάλο ταλέντο και ότι ήταν πολύ καλός μίμος εγώ όμως επειδή είχα καταλάβει σαν μάνα είχα μία πολύ κακή προαίσθηση και το είχα καταλάβει και δεν ήθελα με τίποτα να πάει» αναφέρει γειτόνισσά του.

Όταν ξεκίνησαν οι πρώτοι ψίθυροι οι βόλτες και οι εμφανίσεις του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο κόπηκαν απότομα.

Οι κάτοικοι της περιοχής μετά τις εξελίξεις για τη δράση και τις κατηγορίες κατά του γνωστού σκηνοθέτη, την Πέμπτη ετοιμάζουν συγκέντρωση στην περιοχή.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 23/02/2021

Ελλάδα