Ελλάδα

«Μήδεια» κι εμβολιασμοί: Στις 12:00 ξεκινούν αύριο

16.02.2021 | 20:43

Λόγω καιρού σήμερα δεν πραγματοποιήθηκαν όλοι οι προγραμματισμένο εμβολιασμοί στην Αττική - υπάρχουν νεότερες οδηγίες για συμπολίτες μας που έχασαν την πρώτη ή τη δεύτερη δόση.

Στόχος της κυβέρνησης Ράνια είναι να μην χαθεί ούτε μία δόση.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αποφασίστηκε οι εμβολιασμοί αύριο να ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι. Όποιοι πολίτες ωστόσο προσέλθουν νωρίτερα, θα εξυπηρετηθούν, όπως ακριβώς έγινε και σήμερα.

Σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς που χάθηκαν, προτεραιότητα θα δοθεί στην αναπλήρωση των ραντεβού που αφορούσαν την δεύτερη δόση. Στο πλαίσιο αυτό, τα επόμενα 24ωρα θα σταλούν μηνύματα στους πολίτες που είχαν προγραμματίσει να κάνουν τη δεύτερη δόση και την έχασαν.

Αντίστοιχα, όσοι ήταν να κάνουν σήμερα την πρώτη δόση θα πρέπει να επαναπρογραμματίσουν το ραντεβού τους μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr.

Με σκοπό την ταχύτερη δυνατή αναπλήρωση του χαμένου χρόνου, σε όσες περιοχές σήμερα τα εμβολιαστικά κέντρα έκλεισαν, αποφασίστηκε να λειτουργήσουν την προσεχή Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της κακοκαιρίας πραγματοποιήθηκε το 75% των προγραματισμένων εμβολίων στην επικράτεια και το 40% στην Αττική.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 16/02/2021

Ελλάδα