Πολιτική

Κορωνοϊός: Φως στο τούνελ της πανδημίας από τον Απρίλιο βλέπει ο πρωθυπουργός

15.02.2021 | 21:25

Δύσκολοι μήνες θα είναι ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είπε σε συνέντευξή του στο Bloomberg ο πρωθυπουργός, ο οποίος προέβλεψε ότι αμέσως μετά τα δεδομένα θα αλλάξουν υπέρ μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg περιέγραψε το χρονοδιάγραμμα για να τελειώσουν τα περιοριστικά μέτρα. Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είπε θα είναι δύσκολοι μήνες αλλά μετά τα δεδομένα θα αλλάξουν υπέρ μας.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε αισιόδοξος για τον τουρισμό το φετινό καλοκαίρι, εκτίμησε ότι η πρότασή του για Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού θα γίνει αποδεκτή και θα διευκολύνει τα ταξίδια, ενώ έστειλε μήνυμα και στην Άγκυρα για τα Ελληνοτουρκικά λίγες ώρες πριν από την πρώτη επικοινωνία Δένδια – Μπλίνκεν.

Συνάντηση με τους νικητές της ζωής

Παγκόσμια Ημέρα για τον παιδικό καρκίνο σήμερα και το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε στο Μαξίμου τη Νεφέλη και τον Φίλιππο, δύο παιδιά που νίκησαν στη μάχη με την ασθένεια.

Έναν χρόνο πριν ο πρωθυπουργός τούς είχε υποσχεθεί ότι θα δημιουργήσουμε στην Ελλάδα Εθνικό Μητρώο Ασθενών Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας με Νεοπλασματικά Νοσήματα.

Τα παιδιά έκαναν δώρο στον πρωθυπουργό έναν πίνακα τον οποίο τοποθέτησε σε κεντρική θέση στη βιβλιοθήκη του.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 15/02/2021

Πολιτική