Ελλάδα

Κορωνοϊός: «Βροχή» προστίμων σε «κορωνο-πάρτι», καταστήματα &… οίκους ανοχής

07.02.2021 | 19:55

«Βροχή» πέφτουν τα πρόστιμα για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Μπορεί η πλειονότητα των Ελλήνων να ακολουθεί πιστά τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που καλούνται να πληρώσουν τσουχτερά πρόστιμα για τα νυχτοπερπατήματά τους.

Οίκοι ανοχής & λέσχες

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 4 ιερόδουλων σε οίκο ανοχής στην Αθήνα που δούλευε παράνομα, βεβαιώνοντας παράλληλα τα αντίστοιχα πρόστιμα των 300 ευρώ σε 3 πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

31 θαμώνες εντοπίστηκαν και σε λέσχη στην Αθήνα όπου και επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 στον υπεύθυνο του χώρου και από 300 ευρώ σε κάθε πελάτη.

Αρκετά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά βεβαίωσαν οι αστυνομικοί και από νωρίς το πρωί σε όσους επέλεξαν να ανεβούν για βόλτα στην Πάρνηθα.

Πρόστιμα και σε εκκλησίες

Κυριακάτικη θεία λειτουργία με ανοιχτές πόρτες αποφάσισαν να τελέσουν ιερείς σε δυο εκκλησίες της Θεσσαλονίκης παρά της απαγορεύσεις. Η αστυνομία επενέβη ύστερα από καταγγελίες και οι δυο ναοί σφραγίστηκαν.

Οι Αρχές το τελευταίο 24ωρο έχουν διεξάγει 72.968 ελέγχους όπου και βεβαιωθήκαν 2.168 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 17 συλλήψεις.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 07/02/2021

Ελλάδα