Ελλάδα

MYTILINEOS: Θετικά οικονομικά αποτελέσματα για το 2020 παρά την πανδημία

05.02.2021 | 13:37

Αλώβητη και ισχυρή παρά τις αντιξοότητες και τους κραδασμούς που επέφερε η πανδημία βγήκε από το 2020 η εταιρία MYTILINEOS. Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν το 2020 ήταν για την εταιρεία μια ισχυρή χρονιά κατά την οποία κατάφερε να απορροφήσει τους κραδασμούς συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία

Με κέρδη €129 εκατ. η MYTILINEOS έγινε σήμερα η πρώτη ελληνική εταιρεία που ανακοίνωσε οικονομικά αποτελέσματα και μάλιστα θετικά, παρά τη πανδημία και τις επιπτώσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η MYTILINEOS, μία ελληνική εταιρεία με διεθνή παρουσία και στις 5 ηπείρους, κατάφερε μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας να παραδώσει έγκαιρα απαιτητικά έργα ανανεώσιμων πηγών και έργα βιώσιμης ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, η εταιρεία κατάφερε να διατηρήσει τη λειτουργική της κερδοφορία στα ίδια επίπεδα,( όπως άλλωστε είχε τεθεί και ως στόχος από τη διοίκηση, παραμένοντας σε τροχιά ανάπτυξης.)

Το ισχυρό όπλο της MYTILINEOS είναι η ενέργεια, με τον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου να σημειώνει ιστορικά υψηλές επιδόσεις, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στην εθνική οικονομία και την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 05/02/2021

Ελλάδα