Πολιτισμός

«Σπίτι με το MEGA»: Αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου

03.02.2021 | 21:09 Eνσωμάτωση

Μια βραδιά αφιερωμένη σε έναν μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, τον Στράτο Διονυσίου, παρουσιάζει, αυτό το Σάββατο, η εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA». Οι γιοι του Στράτου, ο Άγγελος και ο Στέλιος, πετυχημένοι ερμηνευτές και οι δύο, μαζί με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, τραγουδούν επιτυχίες που έγραψαν εποχή και σημάδεψαν το ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» τιμά τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Στράτο Διονυσίου με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο MEGA.

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα τους, Στράτου σε μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση. Από το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», τον «Παλιατζή» μέχρι «Της γυναίκας η καρδιά» και το «Ένα λεπτό περιπτερά», τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και παρέμειναν αναλλοίωτα στον χρόνο. Μαζί τους και ο Διαμαντής Διονυσίου, συνοδοιπόρος, σε αυτό το μελωδικό ταξίδι.

Νατάσα Θεοδωρίδου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Κοντολάζος, Ζαφείρης Μελάς, ο Stan Αντιπαριώτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, μοιράζονται με όλους εμάς λαϊκές ερμηνείες από καρδιάς και τιμούν τη μνήμη του σπουδαίου Στράτου Διονυσίου.

Συμμετέχουν οι σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος και Μανώλης Καραντίνης.

Μία μοναδική μουσική ιστορία ξεδιπλώνεται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» στις 21:00
ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ .

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 03/02/2021