Αθλητικά

Ο προπονητής της Σοφίας Μπεκατώρου στο MEGA

18.01.2021 | 20:19 Eνσωμάτωση

Ο άνθρωπος που προπονούσε την Σοφία Μπεκατώρου ο κύριος Ηλίας Μυλωνάς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα.

Ο κ. Μυλωνάς ανέφερε ότι δεν γνώριζε τίποτα. «Ήταν νεαρή κοπέλ 21 ετών τότε. Ζούσαμε μια έντονη κατάσταση με ένα επιφορτισμένο πρόγραμμα όπου 6 μήνες πηγαίναμε από αγώνα σε αγώνα. Είχαμε το στρες των προπονήσεων, τελείωναμε τον αγώνα και πηγαίναμε στον επόμενο».

«Μιλάμε για το 1998 όπως αποκάλυψε η Σοφία σε τηλεφωνική μας επικοινωνία. Φυσικά συγκλονιστικάμε όλοι. Εκείνη την εποχή η αγωνία μας ήταν από την εξάδα να φτάσουμε στο μετάλλιο. Ήμασταν σε συνεχή ένταση, αυτό έκανε την Σοφία να μη θέλει να αποκαλύψει το γεγονός σκεπτόμενη ότι θα θέσει σε κίνδυνο την προετοιμασία και την κατάκτηση του ονείρου», πρόσθεσε.

«Η Σοφία μέσα στον υγρό στίβο έχει δείξει απίστευτη γενναιότητα και δύναμή της… Είναι ένας θρύλος. Αυτή τη γενναιότητα που έχει κάποιος μέσα στη θάλασσα μπορεί να τη μεταφέρει και στη ζωή», ανέφερε ερωτηθείς για τη δύναμη ψυχής που επέδειξε η Ολυμπιονίκης.

«Αρχής γενομένης βλέπω ότι βλέπουν το φως της δημοσιότητας κι άλλες περιπτώσεις. Εμείς δεν γνωρίζαμε κάτι… ΤΟ θέμα είναι ότι μιλάμε για τη μία πλευρά της βίας, τη σεξουαλική κακοποίηση που είναι αποτρόπαια πράξη και καταδικαστέα. Υπάρχει όμως κι άλλου είδους βία», σημείωσε κλείνοντας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 18/01/2021