Ελλάδα

Πρεμιέρα με γενναίες προσφορές και ουρές για το λιανεμπόριο

18.01.2021 | 20:26 Eνσωμάτωση

Πρεμιέρα σήμερα για το λιανεμπόριο με τα εμπορικά καταστηματα να υποδέχονται από νωρίς το πρωί εκατοντάδες πελάτες παρά το τσουχτερό κρυο! Στην Ερμού δεν έλειψαν και οι ουρές με συστάσεις και ελέγχους από τους αστυνομικούς.

Τα ρολά ανεβαίνουν…. Τα φώτα και οι πόρτες ανοίγουν… ‘Υστερα από σχεδόν 3 μήνες “λουκέτου”, τα εμπορικά καταστήματα παίρνουν και πάλι ζωή…

Κάποιοι έσπευσαν από πολύ νωρίς το πρωί να κάνουν τις αγορές τους….

Ηταν τέτοια η ανυπομονησία του κόσμου που περίμεναν στην ουρά για να ψωνίσουν ακόμα και στις 9 το πρωί…. Με μάσκες και αποστάσεις.

Παρά το τσουχτερό κρύο οι καταναλωτές βγήκαν να ψωνίσουν από την πρώτη κιόλας ημέρα του ανοίγματος των καταστημάτων κι όπως βλέπετε στην Ερμού έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές.

Με… ουρές, συστάσεις αλλά και ελέγχους από τους αστυνομικούς άνοιξαν σήμερα τα εμπορικά καταστήματα και στη Θεσσαλονίκη.

Ανοιχτά θα είναι και τα καταστήματα στα εμπορικά κέντρα από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ η μετάβαση θα γίνεται με αποστολή SMS με τον κωδικό 2 στο 13033 και ο καταναλωτής θα έχει χρονικό περιθώριο δύο ωρών για να ολοκληρώσει την αγορά του.

Τη… σειρά τους ν’ ανοίξουν περιμένουν οι επαγγελματίες της εστίασης … με τον κλάδο να μετρά τεράστιες απώλειες…

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 18/01/2021