Κόσμος

Άστραψε και βρόντηξε ο… Τσακ Νόρις

13.01.2021 | 20:44 Eνσωμάτωση

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που εμφανίζει τον Αμερικανό ηθοποιό Τσακ Νόρις να ποζάρει έξω από το Καπιτώλιο, την ημέρα της εισβολής. Ο "σκληρός" του Χόλυγουντ διαψεύδει ωστόσο ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στη συγκέντρωση της 6ης Ιανουαρίου και μιλάει για σωσία που του μοιάζει εντυπωσιακά.

Ο Τσακ Νόρις άστραψε και βρόντηξε…. Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αναγκάστηκε να διευκρινίσει πως δε συμμετείχε στις ταραχές στο Καπιτώλιο, μετά την κυκλοφορία μίας επίμαχης φωτογραφίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας άνδρας που του μοιάζει εντυπωσιακά ποζάρει με έναν υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ στη συγκέντρωση της 6ης Ιανουαρίου. Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε, ο 80χρονος «σκληρός» του Χόλιγουντ προχώρησε σε επίσημη διάψευση.

«Έμαθα πρόσφατα ότι υπήρχε ένας σωσίας του Τσακ Νόρις στις ταραχές στο Καπιτώλιο. Δεν ήμουν εγώ αυτός, ούτε ήμουν εκεί. Στην κοινωνία μας δεν έχει θέση η βία κανενός είδους. Είμαι και θα είμαι πάντα στην πλευρά του νόμου και της τάξης.»

Τις φήμες διέψευσε και ο εκπρόσωπός του, λέγοντας πως ο εικονιζόμενος άνδρας δεν είναι ο πελάτης του. Ο Τσακ Νόρις είναι πολύ πιο όμορφος και παραμένει στο ράντσο του στο Τέξας μαζί με την οικογένειά του, σχολίασε με χιούμορ.

Ο Τσακ Νόρις δηλώνει Ρεπουμπλικανός και στις προεδρικές εκλογές του 2016 στήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ , κάτι που απέφυγε να κάνει δημοσίως το 2020. Σε παλαιότερες δηλώσεις του, είχε εξηγήσει τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

«Ήμουν Δημοκρατικός. Όμως δυστυχώς οι Δημοκρατικοί μετακινήθηκαν πολύ προς τα αριστερά και οι Ρεπουμπλικανοί κατέλαβαν τη θέση που κατείχαν οι Δημοκρατικοί πριν από 40 χρόνια.»

Δάσκαλος πολεμικών τεχνών, και παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε τη δεκαετία του ‘70, ο θρυλικός Τσακ Νόρις έχει εμπνεύσει πολλά ανέκδοτα τα τελευταία χρόνια. Ολα του αποδίδουν υπερφυσικές ικανότητες.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 13/01/2021