Ελλάδα

Είδαν ήλιο και ξεχύθηκαν σε βουνά και πάρκα οι Αθηναίοι

10.01.2021 | 19:54 Eνσωμάτωση

Είναι σαφές ότι το lockdown έχει προκαλέσει κόπωση στους πολίτες και οι σημερινές θερμοκρασίες τους οδήγησαν να ξεχυθούν σε δρόμους, αλλά και βουνά! Στα βασιλικά κτήματα στο Τατόι έκαναν πικ νικ, ενώ τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ατελείωτες ουρές. Πανζουρλισμός έγινε στην Πάρνηθα όπου 150 άτομα συγκεντρώθηκαν με μηχανές και αυτοκίνητα στο εγκαταλελειμμένο σανατόριο και διασκέδασαν.

Τατόι. Το ρολόι δείχνει 12 και τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές.

Σε κάποια σημεία επικρατεί μποτιλιάρισμα.

Δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης πουθενά… κάποιοι μάλιστα αναγκάστηκαν να παρκάρουν σε χώρο καταστήματος που ήταν κλειστός.

Μέσα στα πρώην βασιλικά κτήματα τίποτα δεν θυμίζει πως είμαστε σε lockdown κάποιοι έχουν στήσει και σκηνή και κάνουν πικ νικ.

Κάποιοι έχουν στήσει ακόμα και σκηνή και κάνουν πικνικ πολίτες κάθε ηλικίας και από διάφορα μέρη στο λεκανοπέδιο έχουν πλημμυρίσει το Τατόι.

Η  ώρα είναι 14:30 και ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται εδώ στα πρώην βασιλικά κτήματα Τατοίου τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές ενώ πολλοί οδηγοί που δεν βρίσκουν να παρκάρουν απογοητεύονται, κάνουν αναστροφή και επιστρέφουν σπίτι τους.

Στην άλλη πλευρά του βουνού περίπου 150 άτομα συγκεντρώθηκαν με μηχανές και αυτοκίνητα στο εγκαταλελειμμένο σανατόριο και διασκέδασα.

Οι εικόνες αυτές ολικής χαλάρωσης προβληματίζουν τις αρχές…

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 10/01/2021