Ελλάδα

Σοκαριστικές λεπτομέτειες για τη δράση του κυκλώματος εμπορίας βρεφών

07.01.2021 | 20:22 Eνσωμάτωση

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη δράση του κυκλώματος εμπορίας βρεφών και μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη, μετά την εκτέλεση δύο γυναικών στην Αλβανία. Ο 59χρονος καθομολογιαν δολοφονος φαίνεται ότι καταδίωκε το ενα από τα θύματά του ακόμη και στην Καβάλα όπου η άτυχη γυναίκα είχε αναζητήσει μαι νεα ζωη.

Καταφύγιο στην Καβαλά φαίνεται πως προσπαθούσε βρει ένα από τα δυο θύματα του διπλού φονικού στα Τίρανα.
Η γυναικά που επι χρόνια ζούσε τον εφιάλτη στα χεριά του 59χρονου, που την εξεδίδε στη Θεσσαλονίκη, δεν κατάφερε να κρυφτεί από τον δολοφόνο της ακόμη και όταν έφυγε από την Αλβανία.

«Μπορεί να έβγαζε χαρά, να ήταν χαρούμενη, να χόρευε και λοιπά αλλά δεν μιλούσε για την ζωή της γενικά. Η Χριστίνα κατά καιρούς έλειπε 1-2 μήνες. Ήταν εκνευρισμένη στη συμπεριφορά της σαν κάτι να την ενοχλούσε.»

Οι καταγγελίες από την πλευρά των συγγενών των θυμάτων για τις αγοροπωλησίες βρεφών στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται χωρίς όμως να αποκαλύπτουν την κλινική όπου οι δυο γυναίκες έφερναν στο κόσμο τα παιδιά τους πριν ο 59χρονος τα πουλήσει σε άτεκνα ζευγάρια Ελλήνων με την βοηθεια δικηγορου.

«Ήρθε η μεγάλη μου αδερφή από την Ελλάδα η Κριστίνα στα Τίρανα τώρα για τις γιορτές και μου είπε έχω κάνει αδερφέ μου ένα τεράστιο λάθος που δεν συγχωρείται και μου τα είπε όλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες την ημέρα των Χριστουγέννων ένα από τα δυο θύματα έκανε γιορτινό τραπέζι χωρίς να καλέσει τον 59χρονο που φαίνεται ότι από εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να σκοτώσει τις δυο γυναίκες.

«Εκείνες κάθονταν εκεί. Ήταν εκτός ελέγχου. Νόμιζα θα σκοτώσει και έμενα. Ήταν σαν να μην έχει συναισθήματα αυτός. Ήταν τρομακτικός, με τρόμαζε.»

Οι αλβανικές αρχες συλλέγουν όλες τις πληροφορίες και αναμένεται το προσεχές διάστημα να απευθυνθούν στην ελληνική αστυνομία.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 07/01/2021