Ελλάδα

Η πανδημία «χτύπησε» και τα περίπτερα

04.01.2021 | 06:06 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη μίλησε ο Σπύρος Φραγκούλης, ιδιοκτήτης περιπτέρου στην πλατεία Συντάγματος, αναφορικά με το τι έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες στη δουλειά του λόγω κορωνοϊού.

«Την προηγούμενη φορά ήμασταν περισσότεροι. Εγώ είχα άλλους τρεις ανθρώπους που απασχολούσα, συν τον εαυτό μου και όλα αυτά περισσότερο για την προοπτική της σεζόν, όχι ότι τελικά καταφέραμε να δικαιωθούμε για αυτή την προσπάθεια. Το ζητούμενο τώρα είναι αυτό, πλέον έχω μόνο ένα συγγενή μου που μπορεί να με βοηθάει», είπε ο κ. Φραγκούλης.

«Μου προκάλεσε αρνητική εντύπωση, από τη στιγμή που θα κατάφερνε ο κόσμος να έρθει στο Σύνταγμα, που δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση γιατί έκλειναν οι σταθμοί, η προσπάθεια να μην μείνει ο κόσμος στην πλατεία, να μη νιώσει χαλάρωση», συνέχισε ο ίδιος.

«Έχουμε προεκτείνει τα πλεξιγκλάς, φοράμε μάσκες και γενικά είμαστε σχετικά ψύχραιμοι. Έχουμε επαφή με το κοινό από το Μάρτιο. Δεν υπήρχε πάντως υπερβολή ή συνωστισμός, γιατί δεν τον άφηναν τον κόσμο. Πρόσεχε ο κόσμος και του το υπενθύμιζαν», σχολίασε ο ίδιος σχετικά με τα όσα έγιναν στις γιορτές.

«Όλοι προσπάθησαν αυτό το διάστημα να στήσουν κάτι ηλεκτρονικά να ανταποκριθούν στο click away και μετά άκουσαν τις ανακοινώσεις ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν», ανέφερε τέλος ο κ. Φραγκούλης αναφορικά με τις δύσκολες ώρες που περνούν οι καταστηματάρχες.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 04/01/2021