Κόσμος

Επιστολή στους πολίτες αντί πρωτοχρονιάτικου μηνύματος έστειλε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

03.01.2021 | 13:34 Eνσωμάτωση

Διαφορετική ήταν φέτος η Πρωτοχρονιά για τους πολίτες της Βόρειας Κορέας, καθώς ο Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται πως άλλαξε τις συνήθειές του. Ο ανώτατος ηγέτης της χώρας δεν πραγματοποίησε το καθιερωμένο τηλεοπτικό διάγγελμα, αλλά προτίμησε να σηματοδοτήσει την έναρξη του νέου έτους, στέλνοντάς τους μια επιστολή.

Για πρώτη φορά ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν μίλησε στον λαό του στην υποδοχή της νέας χρονιάς.

Ίσως να φοβήθηκε τον κορωνοϊό, ασχέτως αν η χώρα του είναι covid- free, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Αρχές.

Η εθνική παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης διαβάζει συγκινημένη την προεδρική επιστολή.

«Και στο νέο έτος, θα εργαστώ σκληρά για να φέρω νωρίτερα τη νέα εποχή στην οποία τα ιδανικά και οι επιθυμίες του λαού μας θα γίνουν πραγματικότητα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που απαρέγκλιτα εμπιστεύονται και υποστηρίζουν το Κόμμα μας ακόμα και στις δύσκολες στιγμές», είναι η επιστολή του προέδρου.

κόσμος παρακολουθεί εκστασιασμένος την ανάγνωση των σοφών λόγων του προέδρου σε κάθε σημείο της πρωτεύουσας.

Και για να είναι σίγουρο το Κόμμα ότι όλοι άκουσαν τα λόγια του Κιμ, στέλνει την επιστολή στα κινητά τηλέφωνα όλων των πολιτών.

Λέγεται ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης επισκέφτηκε το μνημείο του πατέρα του και του παππού του, εκεί όπου καθημερινά χιλιάδες πολίτες αφήνουν λουλούδια στη μνημείο του πατέρα του και του παππού του, εκεί όπου καθημερινά χιλιάδες πολίτες αφήνουν λουλούδια στη μνήμη τους.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 03/01/2021