Τοπικές βροχές την Τετάρτη – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται την Τετάρτη στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τμήματα των Σποράδων και της Εύβοιας, περιοχές όπως οι Κυκλάδες, η Κρήτη, και περιοχές της ανατολικής Στερεάς.

Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, κυρίως στα ορεινά τμήματα, από το μεσημέρι ως το απόγευμα θα σημειωθούν κάποιες μπόρες μικρής διάρκειας. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα, ο καιρός θα είναι καλός, με μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται  λίγες τοπικές βροχές στα πιο βορειοανατολικά τμήματα, αλλά και διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία από 16-26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα λίγο πιο πυκνές. Στα ανατολικά τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης, ίσως και στην κεντρική Χαλκιδική, δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποιες πρόσκαιρες τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία από 14-26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Πέμπτη το μεσημέρι και το απόγευμα θα επικρατήσουν βροχές, μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις πιο ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Την Παρασκευή στις ηπειρωτικές περιοχές, από την Πελοπόννησο μέχρι και τη Θράκη, σε τμήματα της Κρήτης αλλά και στο υπόλοιπο Αιγαίο ίσως σημειωθούν κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές. Στις ηπειρωτικές περιοχές από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα θα σημειωθούν μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο