Πολιτική

Tα διαφορετικά κάλαντα που άκουσαν πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

31.12.2020 | 20:31 Eνσωμάτωση

Διαφορετικά και προσαρμοσμένα στην πανδημία ήταν φέτος ακόμα και τα κάλαντα που άκουσε η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

Το νοσοκομείο «Σωτηρία» επισκέφτηκε σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να αλλάξει ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η κ. Σακελαροπούλου άκουσε διαδικτυακά τα κάλαντα από τα παιδιά του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του κόσμου» και τα παιδιά του σχολείου Μεγίστης στο Καστελλόριζο.

Στη Λέσβο άκουσε τα κάλαντα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τα κάλαντα από τη Λέσβο την οποία και επισκέφτηκε.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του άκουσε τα κάλαντα και φέτος από τα παιδιά του πρότυπου εθνικού νηπιοτροφείου.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά άκουσε τα κάλαντα διαδικτυακά από την χωροδία «Επίσκεψης στην Κέρκυρα και έστειλε το μήνυμα της καλής χρονιάς.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπας έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα χρονιά.

Οι πολιτικοί αρχηγοί πάντως θα απολαύσουν το Σαββατοκύριακό τους κοντά στις οικογένειές τους πριν επιστρέψουν στις εργασίες τους.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 31/12/2020