Ελλάδα

Νέα αδέσποτη σφαίρα στο σπίτι του 11χρονου Μάριου

29.12.2020 | 13:22 Eνσωμάτωση

Μια σοβαρή καταγγελία ξυπνά εφιαλτικές μνήμες και αφορά στην υπόθεση του μικρού Μάριου που έχασε τη ζωή του τον Ιούνιο του 2017 από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι

Μία αδέσποτη σφαίρα βρήκε στην ταράτσα του σπιτιού του o πατέρας του 11χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του πριν από τέσσερα χρόνια, έπειτα από πυροβολισμό Ρομά στην περιοχή του Μενιδίου.

Σύμφωνα με τον πατέρα του μικρού Μάριου, στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκε σφαίρα, με το σκηνικό αυτό να συνεχίζεται στην περιοχή.

Ο κ. Θανάσης Σουλούκος, που θρηνεί τον γιο του εγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Σφαίρα στον ηλιακό της πολυκατοικίας του αδικοχαμένου Μάριου μετά από 4 χρόνια που το παιδί έχει χαθεί λίγο τσίπα και λίγο φιλότιμο από όλους δε θα έβλαπτε σήμερα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί από αστυνομικούς ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ μέχρι δημαρχοι και δημοτικούς συμβούλους δυστυχώς ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ κύριοι όλοι καμία αλλαγή κανένας σεβασμός καμία τάξη σε αυτή τη πόλη δυστυχώς συγνωμη κύριε Thanasis Souloukos που ο αγώνας σας και το αίμα του παιδιού σας δε σταμάτησε αυτό το κακο», ενω ανέβασε και φωτογραφικό υλικό άπο τις σφαίρες που βρέθηκαν στον ηλιακό.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδάκι, που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του σχολείου για να συμμετάσχει σε σχολική γιορτή, ξαφνικά έπεσε κάτω.

Αρχικά οι παρευρισκόμενοι νόμισαν πως το παιδάκι για κάποιο λόγο ζαλίστηκε και λιποθύμησε, ενώ τα αίματα θεώρησαν πως ήταν επειδή είχε χτυπήσει. Σύντομα διαπιστώθηκε ότι ο μικρός Μάριος έπεσε από αδέσποτη σφαίρα Ρομά που ζουν στην περιοχή.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 29/12/2020