Πολιτική

Δεύτερη ημέρα εμβολιασμών υπουργών και πολιτικών αρχηγών

28.12.2020 | 20:04 Eνσωμάτωση

Από τους πρώτους όπως θα δούμε εμβολιάστηκε ο Βασίλης Κικίλιας, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας που εμβολιάστηκε σήμερα, όμως αρνήθηκε να καταγράψουν το στιγμιότυπο οι τηλεοπτικές κάμερες. Ταυτόχρονα επιτέθηκε στην κυβέρνηση προδικάζοντας ότι δεν θα επιτευχθεί η αναγκαία ασπίδα προστασίας του πληθυσμού μέχρι το Φθινόπωρο του 2021

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας υποδέχτηκε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στον Ευαγγελισμό για να κάνει και εκείνος με τη σειρά του το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να κάνει το εμβόλιο της pfizer μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες επιτρέποντας μόνο σε φωτογράφους να καταγράψουν τη στιγμή του εμβολιασμού του.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν άσκησε όμως έντονη κριτική στην κυβέρνηση για το μικρό αριθμό εμβολίων προβλέποντας ότι δεν θα επιτευχθεί η αναγκαία ασπίδα προστασίας του πληθυσμού μέχρι το Φθινόπωρο.

Ο αριθμός των εμβολίων δεν εξαρτάται από την κυβέρνηση αλλά από την ΕΕ και τις δυνατότητες παραγωγής των εταιρειών απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Στέλιος Πέτσας ήταν από τα πρώτα επιτελικά στελέχη της κυβέρνησης που εμβολιάστηκαν μαζί με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης με το εμβόλιο της pfizer, όπως και ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Από τους πρώτους Υπουργούς που έκαναν το εμβόλιο ήταν και ο Βασίλης Κικίλιας.

Αφού ευχαρίστησε τις νοσηλεύτριες και για τη μάχη που δίνουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας εκείνες τον ενημέρωσαν για την ημερομηνία που θα πρέπει να κάνει το επαναληπτικό εμβόλιο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 28/12/2020