Ελλάδα

Στο LIVE NEWS στο πλευρό της Πειραϊκής Εκκλησίας για τον Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας

21.12.2020 | 18:48

Η εκπομπή LIVE NEWS και ο Νίκος Ευαγγελάτος συνδέθηκαν με την Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ο Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς με την υποστήριξη της τηλεόρασης του MEGA.

Μαζί με τον οικοδεσπότη του ραδιομαραθωνίου Δημήτρη Αλφιέρη, στο στούντιο βρισκόταν και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία τόνισε τη σημασία και τη βοήθεια που μπορεί να δώσει στους πολίτες ο ραδιομαραθώνιος, καθώς και τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθεια της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Για το Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας μίλησε και ο δημοφιλής τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για μια πάρα πολύ σημαντική πρωτοβουλία του μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ.

«Η επανάληψη της κάθε χρόνο και η συνεχώς ογκούμενη στήριξη του κόσμου την έχει καταστήσει θεσμικό γεγονός» ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Διανύουμε χαλεπούς καιρούς λόγω πανδημίας και της οικονομικής δυσπραγίας, αλλά μπορούμε να υψώσουμε ανάστημα σαν κοινωνία και να μην αφήσουμε τη φτώχεια να εξελιχθεί σε δεύτερη πανδημία» πρόσθεσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 21/12/2020

Ελλάδα