Ελλάδα

Folli Follie: Αναφορές για εμπλοκή δύο πρώην υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ & δύο πρώην βουλευτών

21.12.2020 | 19:08

Σημαντικά ευρήματα με αναφορές σε πολιτικά ονόματα τα οποία παραπέμπουν σε δύο πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και δύο πρώην βουλευτές του ίδιου κόμματος, αποκάλυψε ο διαχειριστικός έλεγχος που ολοκλήρωσε η εταιρεία PwC στην εταιρεία Folli Follie και ήδη βρίσκεται στα χέρια των αρμόδιων δικαστικών αρχών.

Το περιεχόμενο της πολυσέλιδης έκθεσης μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου αρμόδιος εισαγγελέας να τα μελετήσει και να αποφασίσει αν θα πρέπει να σταλεί ο φάκελος στη Βουλή.

Ποιοι φέρονται ως εμπλεκόμενοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα επίμαχα e-mail περιλαμβάνονται επίθετα, όχι μικρά ονόματα, που παραπέμπουν σε δύο πρώην υπουργούς και δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι φέρονται να έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να επιτευχθεί είτε πάγωμα της υπόθεση της Folli Follie είτε να φρενάρουν συγκεκριμένες διαδικασίες που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Και όλα αυτά με βάση τα ευρήματα της έρευνας, φέρονται να λαμβάνουν χώρα το Μάιο του 2018 ενώ είχε ήδη ξεσπάσει πριν από λίγο καιρό το σκάνδαλο της Folli Follie που έχει οδηγήσει στη φυλακή τους δύο ιδρυτές της εταιρείας.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 21/12/2020

Ελλάδα