Αθλητικά

Μαρία Πρεβολαράκη: «Χρυσή» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σερβίας

16.12.2020 | 20:54 Eνσωμάτωση

Μία ακόμη ελπίδα βρίσκει ο ελληνικός αθλητισμός στο πρόσωπο της Μαρίας Πρεβολαράκη, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο πάλης. Η 29χρονη πρωταθλήτρια βάζει πλέον στόχο τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Εθνικός ύμνος ακούγεται στο Βελιγράδι προς τιμήν της Μαρίας Πρεβολαράκη.

Η 29χρονη πρωταθλήτρια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πάλης, κερδίζοντας στον τελικό των 53 κιλών την Πολωνή Ροξάνα Ζάσινα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη για το χρυσό μετάλλιο. Ήταν μία διοργάνωση που την περιμέναμε με πολλή ανυπομονησία γιατί ήμασταν αρκετούς μήνες χωρίς αγώνες. Είναι χρυσό και σίγουρα το χρυσό έχει άλλη αξία. Είναι ένα από τα σημαντικά μετάλλια που έχω κατακτήσει.

Το χρυσό μετάλλιο αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για την προετοιμασία της σε δύσκολες συνθήκες εν όψει των ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο.

Δείχνει ότι είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να τα καταφέρω κι εκεί, που αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος.

Μία παρατήρηση που δέχτηκε από τους διαιτητές τής στέρησε το δικαίωμα να πετύχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ, δηλαδή να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε μια παγκόσμια διοργάνωση χωρίς να έχει χάσει ούτε ένα σημείο.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 16/12/2020