Πολιτική

Πολιτική κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις για τη βίλα Τσίπρα

11.12.2020 | 09:41 Eνσωμάτωση

Στο θέμα των τελευταίων ημέρων, στο σπίτι που νοικιάζει ο κ. Τσίπρας στο Σούνιο, αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» η Σοφία Βούλτεψη και ο Νεκτάριος Σαντορινιός.

«Αναρωτιέμαι πόσες αγωγές έπρεπε να λάβει ο κ. Τσίπρας όταν αναφερόταν συνεχώς από δημόσιο βήμα σε μεσοτοιχίες και σπίτια Βολταίρου» ανέφερε η κ. Βούλτεψη και συνέχισε: «Δεν έχει καμία τύχη οποιαδήποτε αγωγή και μήνυση κατά δημοσιογράφων διότι τα δικαστήρια είναι ξεκάθαρα σε αυτό το θέμα. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να αναζητούν στοιχεία».

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο εθνικός μας νοικάρης. Θέλει να εμφανίζεται συνέχεια ότι μένει στο νοίκι. Εχει στηρίξει την πολιτική του καριέρα στο αφήγημα “είμαι ένας από εσάς. Δεν ανήκω στους καπιταλιστές”. Κανείς από αυτούς που εκπροσωπεί δεν έχει ούτε βενζίνη να πάει στο Σούνιο» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

«Ο κ. Τσίπρας έχει δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις και έγγραφα» απάντησε από την πλευρά του ο κ. Σαντορινιός, χαρακτηρίζοντας τον κ. Μητσοτάκη «εθνικό μας μπαταχτσή».

Ο κ. Σαντορινιός ανέφερε ότι πρόκειται για «χυδαίο αντιπερισπασμό της Νέας Δημοκρατίας από την πραγματικότητα. Έχουμε φτάσει σε δισθεόρατα ύψη σε κρούσματα κοροναϊιού και χθες το βράδυ ο κ. Μητσοτάκης υπέγραψε μια απόφαση της Συνόδου Κορυφής και η Ελλάδα δεν πήρε τίποτα, ενώ η Τουρκία αλωνίζει στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Ακούσαμε για βίλες, για αγορά, για μετακόμιση. Εμείς δεν προερχόμαστε από μεγάλες οικογένειες, έχουμε γεννηθεί για να δουλεύουμε».

Σε πολύ έντονο τόνο απάντησε η βουλευτής της ΝΔ: «Εσάς γιατί θέλετε χαβιάρι και σαμπάνια. Το θέμα είναι εσάς γιατί σας αρέσει το κοχίμπα».

«Εμείς δεν κυνηγάμε, ούτε πρόκειται να κυνηγήσουμε κανέναν δημοσιογράφο. Αλλά πρέπει η άποψη τους πρέπει να στηρίζετε σε αληθινά γεγονότα και όχι σε φήμες» κατέληξε ο κ. Σαντορινιός.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 11/12/2020