Ελλάδα

Έτσι θα ψωνίζουμε στα καταστήματα την Κυριακή

11.12.2020 | 20:19

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των επιχειρηματιών για τη... νέα μέθοδο αγορών που θα εφαρμοστεί από την Κυριακή.

Όσοι επιχειρηματίες δεν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα, φωτογραφίζουν ήδη τα προϊόντα τους ώστε να αναρτήσουν τις σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παραγγελίες θα δέχονται και τηλεφωνικά.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να παραλάβουν τα προϊόντα που έχουν διαλέξει (είτε διαδικτυακά, είτε μέσω τηλεφώνου) αποκλειστικά και μόνο έξω από την πόρτα του καταστήματος.

Η πληρωμή θα έχει ήδη γίνει διαδικτυακά, είτε δια ζώσης μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Στη Θεσσαλονίκη βλέπουν θετικά αυτό το έστω μικρό άνοιγμα της αγοράς και προετοιμάζονται για τα νέα δεδομένα.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 11/12/2020

Ελλάδα
Ελλάδα

Άρση μέτρων: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, είναι η λειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι λοιμωξιολόγοι θα συνεδριάσουν αύριο, Παρασκευή (22/1), με κύριο θέμα την επιστροφή των μαθητών στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας. Στην συζήτηση έχει μπει αυτή την εβδομάδα και το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Για τον επόμενο μήνα φαίνεται πως μεταφέρεται η συζήτηση για ενδεχόμενο άνοιγμα της εστίασης, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη να εκφράζει την πεποίθησή του μιλώντας στο MEGA, ότι οι άνθρωποι της εστίασης δεν βιάζονται να ξανά ανοίξουν τις επιχειρήσεις. Όλα αυτά βεβαίως εξαρτώνται άμεσα από την εξέλιξη της επιδημιολογικής εικόνας.