Πολιτική

Αμείωτη η κόντρα για το εξοχικό Τσίπρα στο Σούνιο

11.12.2020 | 09:56

Στις εξελίξεις στην υπόθεση του εξοχικού του Αλέξη Τσίπρα και τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα αναφέρθηκαν ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Γιώργος Παπαχρήστος και ο δημοσιογράφος Θανάσης Φουσκίδης.

Ο κ. Παπαχρήστος υπογράμμισε πως ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του προχώρησαν σε μια ενέργεια που δεν είθιστε, να δημοσιεύσουν το εξώδικο σε μέσα ενημέρωσης, την ώρα που έφτανε ο δικαστικός επιμελητής στα «ΝΕΑ».

«Ο κ. Τσίπρας με εγκαλεί για δύο πράγματα που είπα στο MEGA, ότι οι γείτονες είπαν ότι η ανακαίνιση μπορεί να κόστισε και ένα εκατομμύριο. Δεν είμαι εγώ αποτιμητής, αν θέλει ο κ. Τσίπρας να έχουμε μια πλήρη αποτίμηση, να οριστεί μια επιτροπή το ΤΕΕ να μάθουμε το τελικό ποσό» ανέφερε ο κ. Παπαχρήστος, σημειώνοντας ότι το ποσό των 20.000 ευρώ που υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας ότι κόστισε η ανακαίνιση απέχει από την πραγματικότητα.

«Για το άλλο που με εγκαλεί, είναι ότι επειδή οι άνθρωποι που μένουν δίπλα στο συγκεκριμένο ακίνητο, έβλεπαν να μπαινοβγαίνουν αυτοκίνητα μιας κατασκευαστικής εταιρείας που ανήκει σε έναν όμιλο εισηγμένο στο Χρηματιστήριο, συνήγαγαν ότι την ανακαίνιση την έχει αναλάβει η συγκεκριμένη εταιρεία» πρόσθεσε ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», υπογραμμίζοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι είπε ότι έχει διαχρονικά σχέσεις με τη διαπλοκή. «Αν το αρνείται αυτό, μπορούμε να δούμε στη διάρκεια των 4-5 ετών που κυβέρνησε τη χώρα τι έχει συμβεί» συμπλήρωσε.

«Από κει και πέρα, υπάρχει η συντονισμένη και αδιανόητη επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρων όχι μόνο εμένα, αλλά και συγγενικών μου προσώπων, που είναι κατευθυνόμενη από κύκλους γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο Γιώργος Παπαχρήστος, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία δήλωση μετανοίας. «Εγώ δήλωση δεν κάνω και ας κάνει ότι θέλει ο κ. Τσίπρας. Αγωγές θα κάνω» πρόσθεσε ο κ. Παπαχρήστος.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Φουσκίδης υπογράμμισε τις επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων μετά την αποκάλυψη του θέματος του σπιτιού του κ. Τσίπρα από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και εξωθεσμικές παρεμβάσεις όπως της Ζανέτ Τσίπρα, για τη «δεύτερη φορά Αριστερά».

«Τι χειρότερο θα πάθουν οι δημοσιογράφοι που θέλησαν να ασκήσουν κριτική στην τότε κυβέρνηση;» διερωτήθηκε ο Θανάσης Φουσκίδης, σημειώνοντας τόσο τις φυσικές παρακολουθήσεις, όσο και τον τρόπο που κυνηγήθηκαν ιδιοκτήτες ΜΜΕ και δημοσιογράφοι.

«Επί της ουσίας υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί: Το ψέμα στην όλη ιστορία το έχει πει η Κουμουνδούρου, όταν βγήκε και είπε ότι το σπίτι είναι το ίδιο με αυτό που είχε τα προηγούμενα χρόνια ο κ. Τσίπρας» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

 

 

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 11/12/2020

Πολιτική