Ελλάδα

Την Τετάρτη η απολογία του Νότη Σφακιανάκη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών

01.12.2020 | 20:15

Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγείται αύριο ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης αλλά και ένα όπλο η άδεια του οποίου είχε λήξει. Μέσω του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, ο Νότης Σφακιανάκης υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε καν ότι υπήρχαν ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του ενώ αφήνει αιχμές για τον ενδελεχή έλεγχο του αυτοκινήτου από τους αστυνομικούς. Από την πλευρά του ο συνδικαλιστής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε άδεια για άλλο όπλο πριν από 5 χρόνια.

Χειμώνας του 1992. O Νότης Σφακιανάκης χρίζεται ως ο καινούργιος άρχοντας της πίστας. Αυτή η χρονιά και το τραγούδι «Πιστόλι» σηματοδοτούν την έναρξη μιας θριαμβευτικής πορείας του τραγουδιστή με πολλές και μεγάλες επιτυχίες.

Μέχρι που χθες 28 ολόκληρα χρονιά μετά το… πιστόλι αυτό που κάποτε τον ανέβασε στα ουράνια στάθηκε αφορμή να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην ασφάλεια για παράνομη οπλοκατοχή αλλά και για μικροποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε στο πολυτελές τζιπ που οδηγούσε.

Αίσθηση το πρωί προκάλεσε η αναφορά του Σταύρου Μπαλάσκα στο όπλο που κατείχε ο Νότης Σφακιανάκης. «Είχε μια άδεια οπλοφορίας η οποία είχε λήξει πριν από 5 χρόνια για άλλο όπλο. Αυτό το όπλο είναι μαύρο και εξετάζεται αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε παράνομη ενέργεια», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο στα τέλη της δεκαετίας του ’90 ο λαϊκός τραγουδιστής είχε βρεθεί και πάλι κατηγορούμενος για κατοχή αεροβόλου μετά από τυπικό έλεγχο που διενεργούσαν αστυνομικοί στο αεροδρόμιο του Ελληνικού και σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία.

Στο Νότη Σφακιανάκη ασκήθηκε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών και αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για να απολογηθεί.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 01/12/2020

Ελλάδα