Οικονομία

Ψηφιακό συνέδριο ελληνομερικάνικου επιμελητηρίου: Οι προκλήσεις στην οικονομία από την πανδημία

29.11.2020 | 21:27

Οι νέες προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας μέσα σε συνθήκες πανδημίας, το παραγωγικό μοντέλο της χώρας και οι στρατηγικές συμμαχίες που αναπτύσσει, θα συζητηθούν στο 31ο ετήσιο οικονομικό φόρουμ του ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. Το συνέδριο - θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά ψηφιακά από την Τρίτη 1η έως την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού και προσωπικοτήτων διεθνούς κύρους.

Τις νέες προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία του κορονωϊού σε μια παγκόσμια οικονομική πραγματικότητα, καλούνται να συζητήσουν προσωπικότητες διεθνούς κύρους από τον επιστημονικό, επιχειρηματικό και πολιτικό κλάδο, στο 31ο ετήσιο οικονομικό συνέδριο του ελληνοαμερικανικού Επιμελητήριο, το οποίο για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιείται σε ψηφιακή μορφή.

Επίκεντρο στο Greek Economic Summit θα είναι οι νέες προοπτικές στην οικονομία, με βασικό πλεονέκτημα την θετική εικόνα της Ελλάδας, στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη φετινή συνάντηση κορυφής αποκτά η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, ανάμεσα στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και κορυφαίους διευθύνοντες συμβούλους αμερικανικών πολυεθνικών επιχειρήσεων, όπως Albert Bourla (Pfizer), Andre Calantzopoulos (PMI), Punit Renjen (Deloitte) και ο αντιπρόεδρος του αμερικανικού εμπορικού επιμελητηρίου, Myron Brillliant.

Με τον τίτλο #ForgingAheadinChallengingTimes, δηλαδή «Προχωράμε μπροστά σε μια εποχή προκλήσεων» το οικονομικό συνέδριο θα εστιάσει στο νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας, στη βιώσιμη ανάπτυξη, τον ψηφιακό μετασχηματισμό αλλά και τις δυνατές στρατηγικές συμμαχίες.

Χορηγός επικοινωνίας της φετινής διοργάνωσης είναι ο όμιλος Alter Ego.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 29/11/2020

Οικονομία