Αθλητικά

Ντιέγκο Μαραντόνα: Εκδηλώσεις λατρείας και σενάρια για την περιουσία και τις συνθήκες θανάτου

29.11.2020 | 20:52 Eνσωμάτωση

Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα σε όλο τον κόσμο οι εκδηλώσεις λατρείας στη μνήμη του Ντιέγο Μαραντόνα, αλλά και τα σενάρια για τις αμφιλεγόμενες συνθήκες του θανάτου του. Στην Αργεντινή, οι αρχές έκαναν έφοδο στο σπίτι του γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα. Αφορμή το ύποπτο τηλεφώνημα που έκανε στα επείγοντα με το οποίο ενισχύθηκαν οι ενδείξεις για αμέλεια και λάθη πίσω από τον θάνατο του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Η απώλεια κάθε σταρ… συγκινεί ! Η απώλεια του μοναδικού επίγειου Θεού… συγκλονίζει ακόμα και 4 εικοσιτετράωρα μετά το θάνατό του…

Ο Μαραντόνα στην Αργεντινή δεν είχε haters… Είχε μόνο αντιπάλους που υποκλίνονται στο μεγαλείο του… Οι ποδοσφαιριστές της Ροζάριο και της Ρίβερ σχηματίζουν το νούμερο 10 στη σέντρα του γηπέδου. Ανατριχίλα…

Πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη σταματούν στο 10ο λεπτό, όπως το Μπενεβέντο-Γιουβέντους… Ρίγη συγκίνησης…

Στη Ρεάλ μεγάλη φόρτιση για την συνάντηση στους ουρανούς του Ντιεγκίτο με τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο

Στην Αγγλία, ο Κάρλο Αντσελότι δακρύζει στον πάγκο…

Την ίδια ώρα που το πένθος και ο παροξυσμός σε κάθε γωνιά της Αργεντινής συνεχίζεται με ένταση που η χώρα έζησε μόνο στο φευγιό της Εβίτα Περόν, μεγάλη κουβέντα γίνεται για τον αριθμό των αναγνωρισμένων και τον μη αναγνωρισμένων παιδιών του και για την περιουσία του. Είναι χαρακτηριστικό ότι 19χρονος έχει ζητήσει την εκταφή του για να γίνει τεστ DNA, υποστηρίζοντας ότι είναι γιός του.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για μη αρκετά ιατρκώς εξοπλισμένο σπίτι για τις ανάγκες του βαριά νοσούντα Θεού…

Στις 23.00 το MEGA στη μνήμη του προβάλλει μια συκγλονιστική ταινία σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση. Ντιέγκο Μαραντόνα , ο πιο ανθρώπινος θεός με μαρτυρίες του ίδιου και όλων των μεγάλων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αμέσως μετά αφιέρωμα και στη Σούπερ Μπάλα Λάιβ στις 00.00 με καλεσμένο τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 29/11/2020