Ελλάδα

Στην αντεπίθεση ο Βερβεσός μετά τον σάλο για το «κορωνο-πάρτι» του

24.11.2020 | 20:10

Τις εισαγγελικές αρχές και τα όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου απασχολεί πλέον το γνωστό πάρτι γενεθλίων που οργάνωσε ο Δημήτρης Βερβεσός, ο ίδιος, ωστόσο, θεωρεί, ότι στοχοποιείται. Απαντώντας στους επικριτές του, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών μιλάει για δημόσια διαπόμπευση και δηλώνει ότι προτίθεται να παραμείνει παρών.

Παρά το κύμα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει για το “πάρτι” γενεθλίων στο γραφείο του στο δικηγορικό σύλλογο, ο Δημήτρης Βερβεσός, δηλώνει «παρών» και έτοιμος να συνεχίσει το έργο του.

«Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι, θα είμαι παρών και θα συνεχίσω το έργο μου και ιδίως στην πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα δύσκολη σημερινή́ συγκυρία, στην κατεύθυνση επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων του κλάδου.»

Οι εικόνες από το «πάρτι» στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ προκάλεσαν τόσο την παρέμβαση της Δικαιοσύνης όσο και την διενέργεια πειθαρχικής εξέτασης.

Η υπόθεση θα απασχολήσει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

«Ζήτησα τη σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου, θα συνεδριάσει την Τετάρτη.»

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ πάντως απέδωσε τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις, σε στοχοποίηση του, για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιδιώξεων.

«Η συνεχιζόμενη απήνης δημόσια διαπόμπευσή μου από ορισμένους κύκλους για τέταρτη συνεχή μέρα είναι προφανές ότι υπερβαίνει τα όρια της συνήθους προβολής του θέματος και της έντονης κριτικής σε δημόσια πρόσωπα.»

Το λόγο έχουν πλέον τα πειθαρχικά όργανα και οι εισαγγελικές αρχές.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 24/11/2020

Ελλάδα