Αθλητικά

Ολυμπιακός: Επιστολή διαμαρτυρίας στη FIFA για τις υγειονομικές συνθήκες στις εθνικές ομάδες

20.11.2020 | 14:37

Με επιστολή του στη FIFA, ο Ολυμπιακός αναφέρεται στις απαράδεκτες συνθήκες που εκτίθενται οι παίκτες κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους σε αποστολές των Εθνικών Ομάδων. Στην επιστολή καταγράφονται συγκεκριμένα περιστατικά που αφορούν παίκτες της ομάδας και τονίζεται πως υπάρχουν Ομοσπονδίες οι οποίες δεν εφαρμόζουν τα Διεθνή Πρωτόκολλα Αγώνων της FIFA.

Επιστολή στη FIFA και την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων απέστειλε ο Ολυμπιακός, εκφράζοντας την έντονη δυσφορία του για τη μεταχείριση των διεθνών ποδοσφαιριστών από την Αφρικανική Συνομοσπονδία σε ό,τι αφορά στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλου.

Ο Ολυμπιακός έχει πληγεί σοβαρά από αυτό καθώς τόσο ο Καμαρά κατά την διακοπή του Οκτωβρίου όσο και οι Ελ Αραμπί και Χασάν διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό κατά την παρουσία τους στις εθνικές τους ομάδες. Και ειδικά σε χώρες, που δεν τηρούν τα διεθνή πρωτόκολλα.

Ο Ολυμπιακός αναφέρει λεπτομερώς τι συνέβη με τους Καμαρά, Χασάν και Ελ Αραμπί αλλά και για τις δυσκολίες που υπάρχουν και τώρα γύρω από την επιστροφή τους στην Ελλάδα με τις επιπτώσεις για τον σύλλογο να είναι μεγάλες.

Με την επιστολή του, ο Ολυμπιακός κατέστησε σαφές ότι απαιτείται να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αβελτηρίων που θέτουν σε κίνδυνο τους αθλητές.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20/11/2020

Αθλητικά