Κόσμος

Εγχείρηση μετά μουσικής στην Ιταλία

20.11.2020 | 14:58

Ο μοριακός βιολόγος και μουσικός Εμιλιάνο Τόσο παίζει πιάνο ενώ η ομάδα των χειρουργών σε νοσοκομείο της Ιταλίας κάνει επέμβαση αφαίρεσης διπλού όγκου στον νωτιαίο μυελό ενός 10χρονου αγοριού.

Αν και το μικρό παιδί βρισκόταν υπό πλήρη αναισθησία ο εγκέφαλός του αντιλαμβανόταν την μουσική η οποία ήταν σε συχνότητα που έχει αποδειχθεί ότι είναι θεραπευτική για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Σε μια άλλη είδηση, ο άνθρωπος που έγινε γνωστός για τις επικίνδυνες πτήσεις του με την χρήση πτερυγίων από ανθρακονήματα έχασε την ζωή του σε εκπαιδευτική πτήση στο Ντουμπάι.

Η ανακοίνωση του θανάτου του 36χρονου Βινς Ρέφετ, γνωστός και ως “Jetman” έγινε από την εταιρεία “Jetman Ντουμπάι” ενώ η έρευνα για τον θάνατο του βρίσκεται σε εξέλιξη.

9 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Τόμας Βαν Τόντερ για να αναρριχηθεί σε ένα σκοινί 90 μέτρων το οποίο κρεμόταν ανάμεσα σε 2 τεράστιες καπνοδόχους στη Νότια Αφρική. Ο 28χρονος βελτίωσε το προηγούμενο ρεκόρ κατά 14 δευτερόλεπτα. Είπε ότι η πιο δύσκολη στιγμή ήταν στα 50 μέτρα, όπου χρειάστηκε να πάει μια γερή ανάσα για να συνεχίσει και να πετύχει το στόχο του.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20/11/2020

Κόσμος