Ελλάδα

Συγκινεί το ζεύγος ηλικιωμένων που έδωσε μαζί τη μάχη με τον κορωνοϊό

17.11.2020 | 18:26 Eνσωμάτωση

Εδώ και 45 χρόνια, το ζευγάρι των ηλικιωμένων έχουν ζήσει μαζί διάφορες περιπέτειες υγείας, αλλά όπως λένε τίποτα δεν συγκρίνεται με τους δραματικούς 2,5 μήνες που έζησαν δίνοντας αυτόν τον αγώνα ζωής ενάντια στον κορωνοϊό.

Ο κύριος Γιώργος και η κυρία Τούλα, πλέον δεν αποχωρίζονται στιγμή ο ένας από τον άλλον. Μετά από 2,5 μήνες που πέρασε ο 75χρονος στην εντατική του Σωτηρία, δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό, πλέον δεν αφήνει ούτε στιγμή το χέρι της γυναίκας του.

Διασωληνωμένος το μεγαλύτερο διάστημα της νοσηλείας του και μόνος, μια εικόνα, ήταν αυτή που τον συγκλόνισέ. Ένας 42χρονος στο διπλανό κρεββάτι που έχασε τη μάχη με τη ζωή…

Η 70χρονη σύζυγός του, συγκινείται που δεν μπόρεσε να είναι δίπλα του στο νοσοκομείο.

Θέλοντας να του κρατήσει συντροφιά, βρήκε έναν ρομαντκό τρόπο για να του συμπαρασταθεί…Έστελνε γράμματα στην ΜΕΘ, με τους γιατρούς να τα διαβάζουν στο σύζυγό της.

Ο κ. Γιώργος θυμάται ακόμα πως ένιωσε όταν έλαβε το πρώτο γράμμα από την γυναίκα του… Τα λόγια αγάπης και δύναμης που του έγραφε η γυναίκα του ήταν αυτά που τον κράτησαν στη ζωή.

Με δάκρυα στα μάτια ο κύριος Γιώργος συγκινείται όταν συλλογίζεται τις θυσίες που έκανε η σύζυγός του για να καταφέρει να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 17/11/2020