Ελλάδα

Δασκάλα με… στιλ στην τηλεκπαίδευση μαθητών

17.11.2020 | 18:20

To είπε και το έκανε. Από το Shopping Star στην τηλεκπαίδευση των μαθητών της Α’ Δημοτικού, με το πουκάμισο που κέντρισε το βλέμμα της από την πρώτη στιγμή στο κατάστημα που το είδε…

Η 32χρονη δασκάλα Σοφία Γεωργανά, που εμφανίστηκε στα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης στην ΕΡΤ 2, έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης στα social media, με πολλούς να θυμούνται το πέρασμά της από το τηλεπαιχνίδι μόδας, πριν από λίγες μόνο μέρες.

Χθες η εκπαιδευτικός είδε και πάλι τον εαυτό της στην τηλεόραση, αυτή τη φορά στα πλαίσια της διδασκαλίας για τον τονισμό.

Τα γυρίσματα όπως είπε στο «LIVE NEWS» είχαν γίνει το καλοκαίρι. Πριν από τη συμμετοχή της στο Shopping Star. Η σύγκριση των εικόνων όμως, ήταν αρκετή για να την κάνει θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που κάτι τέτοια δεν τα αφήνουν ασχολίαστα οι πιο παρατηρητικοί.

Για τη δασκάλα η συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι δεν πρέπει να συσχετίζεται με τα μαθήματα μέσω τηλεόρασης. Όπως μας λέει προσπαθεί να καταλάβει όλους εκείνους που τις τελευταίες ώρες της κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις.

H 32χρονη Σοφία Γεωργανά δηλώνει αφοσιωμένη στη δουλειά της και τονίζει με νόημα πως είναι άδικο να την κρίνουν, για όσα επιλέγει να κάνει εκτός μαθημάτων.

Για την ιστορία το επεισόδιο του Shopping Star με την εκπαιδευτικό προβλήθηκε πριν από δύο εβδομάδες. Με την ίδια να δείχνει να απολαμβάνει τη συμμετοχή και τη δημοσιότητα…

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 17/11/2020

Ελλάδα