Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι του διαιτητή μπάσκετ Πέτρου Παπαπέτρου στην Κατερίνη, με τις αρχές να εντοπίζουν και να κατάσχουν το ποσό των 820.650 ευρώ σε μετρητά. Η ανεύρεση του μεγάλου χρηματικού ποσού οδήγησε στη σύλληψή του.
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του διαιτητή Πέτρου Παπαπέτρου. Η επιχείρηση έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στις 6 το πρωί. Ο διαιτητής και η σύζυγός του κοιμόντουσαν ενώ ήταν μόνοι τους στο σπίτι. Τα παιδιά τους απουσίαζαν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες για την υπόθεση, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής εφόδου ο διαιτητής και η σύζυγός του συνεργάστηκαν με τις αρχές. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στην κατοικία του. Κατά τον έλεγχο, στο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε το ποσό των 820.650 ευρώ σε μετρητά, το οποίο κατασχέθηκε στο πλαίσιο της έρευνας. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των δικαστικών αρχών, ενώ ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.
Σήμερα θα απολογηθεί ο διαιτητής. Θα πάει στον ανακριτή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τις κατηγορίες και όπως λέει θα παρουσιάσει αποδείξεις και παραστατικά για όλα τα χρήματα που βρήκαν οι αρχές, καθώς λέει ότι προέρχονται από την επαγγελματική, επαγγελματική του δραστηριότητα.