Το αποκλειστικό ντοκουμέντο του MEGA λίγα δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη στην πολυκατοικία του Κολωνού σοκάρει.
Πυκνοί καπνοί πνίγουν το ισόγειο, συντρίμμια παντού και στη μέση του χάους, ο τραυματισμένος αστυνομικός, που έχει συρθεί έξω από την πολυκατοικία, προσπαθεί να συνέλθει από την ισχυρή έκρηξη. Το παντελόνι του είναι σκισμένο, το πρόσωπό του γεμάτο αίματα και τα τραύματά του σοβαρά.
Μια ένοικος προσπαθεί να βγει από το κτίριο, περπατώντας ανάμεσα σε σπασμένα μάρμαρα και συντρίμμια. Την ίδια ώρα, ένας ακόμη άνθρωπος εμφανίζεται να κρατά πυροσβεστήρα, μέσα στην αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Πανικός, καπνοί, καταστροφές και 4 τραυματίες, 2 αστυνομικοί και 2 πολίτες. Το ελληνικό FBI που έχει αναλάβει την έρευνα προσπαθεί να εντοπίσει την άκρη του νήματος.
Ποιος αφήνει την σακούλα πίσω από τη σκάλα και γιατί; Ποιος θα ήταν ο παραλήπτης;
Ένας άνδρας που αποφυλακίστηκε τον Σεπτέμβριο για υπόθεση ναρκωτικών μπήκε από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο της έρευνας. Παρουσία εισαγγελέα έγινε έφοδος στο διαμέρισμα του απ’ όπου κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα. Ο ίδιος παρουσιάστηκε στην ΓΑΔΑ και εξετάστηκε ως μάρτυρας.
Υποστήριξε ότι δε γνωρίζει τίποτα για τη σακούλα και ότι ουδεμία σχέση έχει με την έκρηξη.
Ο ανθυπαστυνόμος που τραυματίστηκε σοβαρά έχει υποβληθεί σε χειρουργείο και παρακολουθείται από τους γιατρούς. Oι άλλοι 3 τραυματίες παραμένουν στον Ευαγγελισμό έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.