Ελλάδα

Crash test από αύριο για την τηλεκπαίδευση

15.11.2020 | 22:06 Eνσωμάτωση

Εβδομάδα crash test για την τηλεκπαίδευση σε δημοτικά και νηπιαγωγεία ξεκινά αύριο, Δευτέρα. Τα διαδικτυακά μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη ωστόσο αύριο οι μικροί μαθητές θα πρέπει να συντονιστούν μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Εκπαιδευτική τηλεόραση από αύριο, Δευτέρα, στις 9 το πρωί και μέχρι τις 12 το μεσημέρι, για τους μαθητές. Ήδη έχουν ετοιμαστεί 220 βιντεο-μαθήματα ενώ έπεται συνέχεια.

Από την Τετάρτη οι μαθητές θα πρέπει να κάτσουν μπροστά στους υπολογιστές τους, καθώς τα τηλεμαθήματα είναι υποχρεωτικά και για τα μικρότερα παιδιά. Τα μαθήματα θα ξεκινούν στις 14.10 και θα ολοκληρώνονται στις 17.00 για τα παιδιά του δημοτικού, στις 16.20 για τα παιδιά του νηπιαγωγείου.

Παράλληλα, και καθώς το κλείσιμο των σχολείων ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή, οι γονείς μπορούν αύριο Δευτέρα να περάσουν από τα σχολεία των παιδιών τους χρησιμοποιώντας τον κωδικό 4 για τη μετακίνησή τους, προκειμένου μετά από συνεννόηση με τους διευθυντές να πάρουν τυχόν αντικείμενα, βιβλία κλπ, που έχουν αφήσει τα παιδιά τους στην αίθουσα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 15/11/2020