Ελλάδα

Μαρτυρία ασθενούς που νοσεί με κορωνοϊό: Πήγα με συμπτώματα στο νοσοκομείο και με έστειλαν σπίτι

10.11.2020 | 17:59

Ο κ. Νίκος Μαρούλης περιέγραψε την προσωπική του εμπειρία με τον κορωνοϊό στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η ταλαιπωρία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, οι εικόνες που αντίκρισε και οι οδηγίες που αλλάζουν χωρίς να ενημερώνεται ο κόσμος.

Πριν από 14 ημέρες εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα. Έκανε το τεστ κορωνοϊού βγήκε θετικό και πριν από 4 ημέρες έκανε κάποιες αιμοπτύσεις, πήγε στο ΑΧΕΠΑ και οι ιθύνοντες τον έστειλαν σπίτι.

Όπως εξομολογείται όντας πλέον πολύ καλύτερα στην υγεία του, είχε κάνει κάποιες αιμοπτύσεις και εφόσον επικοινώνησε με τον προσωπικό του ιατρό του συνέστησε επιτακτικά να πάει αμέσως στο ΑΧΕΠΑ για ακτινογραφίες.

«Περίμενα 9 ώρες και όχι μόνο εγώ, 15 άτομα μας έβαλαν σε ένα αμφιθέατρο. Μία ήταν 83 χρονών γυναίκα.

Μείναμε 9 ώρες νηστικοί, λιποθύμησαν 2 άνθρωποι τους πήρανε, στις 20:00 είπα θα φύγω. Κι όταν τους είπα ότι θα φύγω, σήκωσαν τους ώμους», ανέφερε.

Επιπλέον, όπως τόνισε, ενώ αρχικά του είχε δοθεί οδηγία μετά από 14 ημέρες να κάνει τεστ κορωνοϊού για να βεβαιωθεί ότι πέρασε η νόσος, πλέον του συνέστησαν, αν δεν έχει συμπτώματα να επιστρέψει χωρίς αρνητικό τεστ πίσω στην καθημερινότητά του.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 10/11/2020

Ελλάδα