Καιρός

Έντονες βροχές την Τετάρτη σχεδόν σε όλη τη χώρα

27.10.2020 | 21:47

Έντονα θα είναι τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Τετάρτη.

Αιτία θα είναι το βαρομετρικό χαμηλό που θα βρεθεί πάνω από τη χώρα μας, βοηθώντας να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη μεταβολή του καιρού, με βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας τη χώρα, αρχής γενομένης από την Πελοπόννησο και τα νότια Επτάνησα και σιγά σιγά τα φαινόμενα θα επηρεάσουν όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί αύριο και η περιοχή της Αττικής, ενώ από τα φαινόμενα θα εξαιρεθούν μονάχα οι περιοχές των βόρειων Επτανήσων και της βόρειας Μακεδονίας.

Μάλιστα, οι δείκτες αστάθειας δείχνουν ότι αναμένονται χαλαζοπτώσεις, χιονοπτώσεις, αλλά και πλημμυρικά φαινόμενα σε ορισμένες περιοχές.

Στην Αττική, αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα, με βελτίωση από το βράδυ της Τετάρτης. Η θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 – 20 βαθμούς Κελσίου, με τους ανέμους να φτάνουν τα 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι ήπιος, καθώς η Μακεδονία είναι εκτός του φαινομένου της κακοκαιρίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22οC και τους ανέμους να μην ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 27/10/2020

Καιρός