Ελλάδα

Στις φυλακές οδηγούνται οι χρυσαυγίτες – Έφεση από Λαγό, «θρίλερ» με τον «άφαντο» Παππά

23.10.2020 | 13:47 Eνσωμάτωση

Έφεση καταθέτει ο Γιάννης Λαγός δια του συνηγόρου του προκειμένου να υποβάλει το εφετήριο στη νομική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για να ζητήσει να μην κινηθεί η διαδικασία άρσης ασυλίας του.

Το απόσπασμα της απόφασης που αφορά στο Γιάννη Λαγό διαβιβάζεται εντός της ημέρας μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στο μεταξύ στη φυλακή θα οδηγηθούν οι καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς τα φυλακιστήρια είναι έτοιμα για όλους όσους το δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή τους να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο λόγω των μέτρων για τη πρόληψη του κορωνοϊου, δεν αναμένεται να ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία της μεταγωγής στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η πλειονότητα των κρατουμένων θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταχθούν στο Μαλανδρίνο και στις φυλακές Τρικάλων.

Αφαντος ο Χρήστος Παππάς

Εν τω μεταξύ συμπληρώθηκαν 24 ώρες από όταν η Αστυνομία άρχισε να αναζητεί τον υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστο Παππά, που παραμένει άφαντος. Ο υπαρχηγός είχε δηλώσει διεύθυνση διαμονής σε σπίτι στου Παπάγου όπου όμως δεν εντοπίστηκε.

Ο Χρ. Παππάς παρουσιάστηκε τελευταία φορά την 1η Οκτωβρίου σε τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 23/10/2020