Χωρίς κατηγορία

Ζήσης Κασιάρας: Νικήθηκε ο βιρτουόζος του βιολιού

22.10.2020 | 18:34

Στα 53 του χρόνια, ο βιρτουόζος του βιολιού, αγαπημένος συνεργάτης κορυφαίων Ελλήνων τραγουδιστών Ζήσης Κασιάρας, «έφυγε» από τη ζωή, «χτυπημένος» από κορωνοϊό.

Στα 53 του χρόνια, ο βιρτουόζος του βιολιού, αγαπημένος συνεργάτης κορυφαίων Ελλήνων τραγουδιστών Ζήσης Κασιάρας, «έφυγε» από τη ζωή, «χτυπημένος» από κορωνοϊό.

Το μεσημέρι στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο… Βροντερή απουσία η αγαπημένη του σύζυγος, που βρέθηκε κι αυτή την Δευτέρα θετική…

Η Πάολα, ανάμεσα στους λιγοστούς στο τελευταίο κατευόδιο… λυγίζει…

«Ήταν άνθρωπος πολύ καλός, βοηθούσε τους πάντες, πολύ αξιόλογος στην δουλειά του. Με Πάολα, με Καρρά, με Αδαμαντίδη, με Ρέμο, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει συνεργαστεί μαζί του.»

Κανείς δεν περίμενε αυτή την τραγική εξέλιξη. Την μία ημέρα μιλούσε με τους φίλους του στο τηλέφωνο και την άλλη… σιωπή.

«Πέμπτη μπήκε στο νοσοκομείο, την Τετάρτη την προηγούμενη μέρα μίλησα μαζί του, όταν έμαθα ότι ήταν θετικός και μιλήσαμε και μου είπε «έκανα πυρετό, έβγαλα κάτι εξανθήματα», τέλος πάντων και από την επόμενη μέρα και μετά δεν μπορούσαμε να ξαναμιλήσουμε γιατί τον έβαλαν στην εντατική, τον διασωληνώσανε.»

Ο κορωνοϊός τον κατέβαλε αμέσως. Επί 16 ημέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΑΧΕΠΑ, όμως, δεν τα κατάφερε.

«Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, τον πήγαμε στο νοσοκομείο, μετά τον βάλανε εντατική. Από εκεί και πέρα… δεν είχαμε επαφή. Δεν το περιμέναμε να γίνει κάτι τέτοιο.»

Δούλευε για το μεροκάματο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, τον τελευταίο καιρό ο ταλαντούχος μουσικός συμμετείχε σε ορχήστρες σε γάμους που έγιναν στην Κοζάνη…

«Η δουλειά μας έχει καταντήσει έτσι ας πούμε που αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε από εδώ και από εκεί, όπου υπάρχει κάποιο μεροκάματο, για να μπορέσει ο καθένας να ζήσει την οικογένειά του. Ε, κάπου θα κόλλησε.»

Ο κορωνοϊός, ωστόσο, «χτύπησε» και άλλα μέλη της αγαπημένης του οικογένειας.

«Ο γιος του ήταν θετικός μαζί με τον κουνιάδο μου, που το πέρασε ανώδυνα. Τώρα την προηγούμενη Δευτέρα έκανε τεστ ξανά η γυναίκα του που ήταν καραντίνα 14 ημέρες, βγήκε θετική αλλά το πέρασε ανώδυνα.»

Η απώλεια του του πασίγνωστου βιολιστή που καταγόταν από τα Γρεβενά, έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο…

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 22/10/2020

Χωρίς κατηγορία