Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Καμία αντίδραση Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη μετά την πρόταση – «βόμβα» της εισαγγελέως για αναστολή των ποινών

19.10.2020 | 13:14 Eνσωμάτωση

Στα σπίτια των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και Ηλία Κασιδιάρη, στην Πεύκη και το Ντράφι αντίστοιχα, βρέθηκε η κάμερα του MEGA, μετά τη πρόταση – «βόμβα» της εισαγγελέως για αναστολή των ποινών για τους καταδικασμένους χρυσαυγίτες, πλην του Ρουπακιά.  

Στην οικία του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Πεύκη, δεν υπήρξε καμία αντίδραση στην πρόταση της εισαγγελέως, ενώ στο σημείο επικρατεί ηρεμία.

Ο ίδιος βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του και όπως φαίνεται παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις ακόμα και αυτή την ώρα, αφού με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους Έλληνες που τον στήριξαν, δήλωσε περήφανος για τις ιδέες του, και ανέφερε ότι η καταδίκη του είναι άδικη.

Υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην πιλοτή της πολυκατοικίας, όπως είχαμε συνηθίσει τις προηγούμενες ημέρες, ενώ η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική.

Καμία κινητικότητα και στο Ντράφι. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι με τους γονείς τους στην μονοκατοικία που διαμένει και περιμένει την τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου. Και σήμερα στο σημείο υπάρχει διακριτική παρακολούθηση από την αστυνομία.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 19/10/2020