Κόσμος

Χωρίς εντάσεις το debate των αντιπροέδρων

08.10.2020 | 13:44

Οι δύο υποψήφιοι αντιπρόεδροι, η Κάμαλα Χάρις και ο Μάικ Πενς, διασταύρωσαν τα ξίφη τους μπροστά στην κάμερα, λογομάχησαν για την διαχείριση της πανδημίας όμως ελάχιστα ήταν αυτά που έμειναν στη μνήμη του τηλεθεατή.

Ίσως η μύγα που κάθισε στο λευκό μαλλί του Πενς για σχεδόν ένα λεπτό.

Κάποιες διακοπές κάπως έντονες ανέβασαν λίγο τον υδράργυρο.

Καμάλα Χάρις: «Γεγονός είναι ότι ο Τζο Μπάιντεν ξεκάθαρα είπε ότι δεν θα αυξήσει τη φορολογία σε κανέναν που βγάζει λιγότερα από 400.000 δολάρια».

Μάικ Πενς: Είπε ότι θα καταργήσει τις περικοπές φόρων του Τραμπ…

Καμάλα Χάρις: Κύριε αντιπρόεδρε, μιλάω. Μιλάω.

Τραμπ: Ευλογία που μολύνθηκα με τον ιό

Την ίδια ώρα, έξω από το Οβάλ γραφείο, ο Ντόναλντ Τραμπ με υπερβολικό μακιγιάζ και πολύ κεφάτος, ξεκινούσε το διάγγελμά του με μία δόση χιούμορ…

Μιλώντας για άλλη μία φορά σαν ειδικός, ο Ντόναλντ Τραμπ εκθείασε το κοκτέιλ της Ρετζένερον και ανέφερε το όνομα της εταιρείας αρκετές φορές.

Υποσχέθηκε την χορήγηση του σκευάσματος δωρεάν σε όλον τον πληθυσμό πολύ σύντομα.

Ξέχασε να πει βέβαια ότι το σκεύασμα ακόμη δεν έχει λάβει έγκριση από τον αμερικανικό ΕΟΦ, ενώ χαρακτήρισε ευλογία Θεού την μόλυνσή του από τον ιό.

Ειδικοί λοιμωξιολόγοι διαψεύδουν τον Τραμπ λέγοντας ότι δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε μία στο εκατομμύριο αυτό το φάρμακο να θεράπευσε τον πρόεδρο μέσα σε 24 ώρες. Ισχυρίζονται ότι δείχνει καλά χάρις στη δεξαμεθαζόνη, ένα ισχυρό αναβολικό που εξουδετερώνει τον πυρετό και προκαλεί αίσθημα ευεξίας.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 08/10/2020

Κόσμος