Ελλάδα

Κρήτη: Πρωτοφανής κτηνωδία σε βάρος σκύλου

06.10.2020 | 20:35 Eνσωμάτωση

Φρικτά βασανιστήρια πέρασε στα χέρια του ιδιοκτήτη του ένας σκύλος στην περιοχή των Χανίων . Το ζωό κακοποιήθηκε με ασύλληπτο τρόπο και σώθηκε αρχικά χάρις σ έναν Γερμανό τουρίστα ο οποίος είδε το σκυλί κρεμασμένο ενώ στην συνέχεια ανέλαβε να τον σώσει ενα νεαρός κτηνίατρος.

Απάνθρωπες … σκληρές εικόνες… Στα Κουνουπιδιανά των Χανίων διάχυτη είναι η θλίψη αλλά και η οργή για τα όσα πέρασε ο άτυχος σκύλος στα χέρια του ιδιοκτήτη του. Κατάφερε να επιβιώσει αλλά τα σημάδια από τα βασανιστήρια θα μείνουν για πάντα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων και περαστικών το αξιαγάπητο σκυλάκι ήθελε χθες να παίξει με το αφεντικό του, όμως εκείνος δεν είχε χρόνο. Το σκυλάκι επέμενε και ο εκνευρισμός του ιδιοκτήτη του ξεπέρασε κάθε όριο.

Ο 55χρονος, που αναζητείται από την αστυνομία, δένει και κρεμάει το άτυχο ζώο με μια αλυσίδα …έπειτα του κόβει τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι…., η κτηνωδία αποτυπώνεται σε φωτογραφίες εικόνες που σοκάρουν.

Σοκ και αποτροπιασμός

Ο σκύλος σφαδάζει από τους πόνους … Ένας Γερμανός εθελοντής αδέσποτων που μόλις έχει φτάσει στα Χανιά, περνά τυχαία εκείνη την ώρα από το σπίτι και ακούσει ακούει τους λυγμούς του ζωντανού, βλέπει το άμοιρο σκυλί από τη μάντρα να κείτεται αιμόφυρτο και σπεύδει να το ξεκρεμάσει….στη συνέχεια τσακώνεται με τον ιδιοκτήτη για να μεταφέρει το κακοποιημένο σκυλί στο κτηνιατρείο… Σοκαρισμένος ο κτηνίατρος που ανέλαβε το άτυχο ζώο μίλησε στην εκπομπή livenews.

Ο “βασανιστής” εξαφανίστηκε για να γλιτώσει το αυτόφωρο και αναζητείται… «Έχει χτυπήσει πολλές φορές το ζώο έχει σημάδια από τσιγάρα και από αιχμηρά αντικείμενα στο κεφάλι…εχει κακοποιηθεί και άλλες φορες και σίγουρα δεν είναι το πρώτο που κάνει….»

Το ευχάριστο μες τη φρίκη είναι ότι το σκυλάκι βρίσκεται ήδη στην αγκαλιά νέων ιδιοκτητών που προτίθενται να κάνουν τα πάντα για να του χαρίσουν τη ζωή που αξίζει…

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 06/10/2020