Κόσμος

Επέστρεψε στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ και αμέσως έβγαλε τη μάσκα του

06.10.2020 | 13:09

Μόλις 72 ώρες διήρκεσε η νοσηλεία του Ντόναλντ Τραμπ στο νοσοκομείο και πλέον ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει επιστρέψει στο Λευκό Οίκο.

Τα ερωτήματα πολλά και αμείλικτα, η αστραπιαία αποθεραπεία του Τραμπ από τον κορωνοϊό ανατρέπει όλα τα επιστημονικά δεδομένα.

O Αμερικανός πρόεδρος έβγαλε τη μάσκα του για τις φωτογραφίες και περιφέρεται χωρίς αυτήν μέσα στο Λευκό Οίκο.

Η αστραπιαία ανάρρωση του Ντόναλντ Τραμπ από τον θανατηφόρο- για 210.000 ανθρώπους στην Αμερική- ιό, έχει συγκλονίσει τον κόσμο.

Ένας άνθρωπος στην όγδοη δεκαετία της ζωής του και κομματάκι υπέρβαρος, δεν μπορεί να ξεπερνά τον κορωνοϊό σαν απλό κρυολόγημα μέσα σε 72 ώρες…

Ακόμα και ο… Σούπερμαν όταν νοσούσε από τον κρυπτονίτη, πιο δύσκολα περνούσε.

Δεν μπορείς να μην χειριστείς το θέμα με κάποια ελαφρότητα, όταν ο θετικός στον κορωνοϊό Ντόναλντ Τραμπ, στα 74 χρόνια του, επισκέπτεται το νοσοκομείο επειδή απλά ανέβασε λίγο πυρετό, λαμβάνει πειραματικές θεραπείες και βγαίνει όρθιος και ακμαίος μετά από 3 ημέρες.
Και στέλνει και το λάθος μήνυμα.

Ο Τζο Μπάιντεν εύχεται ο πρόεδρος να έχει ξεπεράσει ό,τι είχε, όχι απαραίτητα κορωνοϊό, ενώ αναφέρθηκε και στο λάθος μήνυμα που έστειλε.

Πίσω στο Λευκό Οίκο, ο ατρόμητος Ντόναλντ Τραμπ, βγήκε αγέρωχος από το ελικόπτερο και πόζαρε για τις φωτογραφίες, αφού έβγαλε τη μάσκα του.

Και λίγο μετά, αυτές οι θολές εικόνες, τον δείχνουν να περιφέρεται ανάμεσα στους συνεργάτες του για τις ανάγκες ενός βίντεο πάλι χωρίς να φορά μάσκα.

Και όλα αυτά μέσα στον Λευκό Οίκο, όπου κάνει πάρτι ο κορωνοϊός, οι άνθρωποι του επιτελείου του ανακοινώνουν ο ένας μετά τον άλλο ότι είναι θετικοί στον ιό, όπως η εκπρόσωπος Τύπου Κέιλι Μακενάνι.

Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό είναι το Ιερό Δισκοπότηρο για τους επιστήμονες.

Μήπως η λύση βρίσκεται στα αντισώματα του σούπερ προέδρου;

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 06/10/2020

Κόσμος