Ελλάδα

Συναγερμός στην Τροχαία για τις κόντρες στην παραλιακή

05.10.2020 | 21:03 Eνσωμάτωση

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τροχαία τα τελευταία 24ωρα, μετά το τροχαίο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα προσέκρουσε σε άλλο όχημα και στη συνέχεια συγκρούστηκε με μηχανή, χωρίς να υπάρξουν θύματα.

Συναγερμός στην Τροχαία για τις κόντρες

Το βίντεο από τα Λιμανάκια στη Βουλιαγμένη προκαλεί ανατριχίλα. Ασυνείδητος οδηγός, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, συγκρούεται αρχικά με διερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα αυτοκίνητο και στη συνέχεια με μοτοσυκλέτα. Οι δύο επιβάτες γλιτώνουν από τύχη.

Τα «στέκια» των αυτοσχέδιων αγώνων

Σύμφωνα με την Τροχαία τα σημεία που στήνονται είναι: στη γέφυρα καλυφτάκη, στο Αττικό Άλσος στον περιφερειακό στο Γαλάτσι, στο νεκροταφείο Παπάγου, στη Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού, στη Βουλιαγμένης (Βούτα), στην Παραλιακή στο ύψος της Βούλας, στον Λόφο του Λυκαβηττού και στη λεωφόρος Σχιστού.

Οι οδηγοί μαθαίνουν για τα στέκια μέσω του διαδικτύου.

«Αν δεν έχουν συγκεκριμένο ραντεβού, το ανακοινώνουν στο διαδίκτυο. Να υπάρχει η αστυνομία στα σημεία εκείνα», λέει στο MEGA ο Ιαβέρης.

Η Τροχαία τις επόμενες ημέρες θα περάσει σε επανασχεδιασμό και εντατικοποίηση των ελέγχων στα σημεία όπου παραδοσιακά οργανώνονται αυτοσχέδιοι αγώνες.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 05/10/2020