Ελλάδα

Αλαλούμ με τα ΚΤΕΛ που εκτελούν δρομολόγια στην Αττική

05.10.2020 | 20:52 Eνσωμάτωση

Στο μέτωπο των μέσων μαζικής μεταφοράς και συγκεκριμένα στα λεωφορεία που ναι μεν αυξήθηκαν τις τελευταίες ημέρες ωστόσο μέσα σε αυτα εξελίσσονται σκηνές απείρου κάλλους. Συγκεκριμένα το δρομολόγιο Σαρωνίδα- Ελληνικό εκτελείται από ενα λεωφορείο με ταμπέλα ΧΑΝΙΑ- ΡΕΘΥΜΝΟ καθώς αυτό είναι το δρομολόγιο που έκανε ο οδηγός που ήταν μέχρι χθες, οδηγός νταλίκας.

Γραμμή Σαρωνίδα Ελληνικό. Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ ήρθε από την Κρήτη… Εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά Ρέθυμνο… Ο οδηγός, κάτοικος Αγίου Δημητρίου στην Αττική, μέχρι χθες οδηγούσε νταλίκα και μετέφερε προϊόντα στην Ευρώπη.

Οι οδηγοί των λεωφορείων των ΚΤΕΛ που έκαναν σήμερα το πρώτο τους δρομολόγιο στο λεκανοπέδιο, αρχικά είχαν την ενημέρωση για 6 συγκεκριμένες γραμμές που θα ενίσχυαν κυρίως τις περιοχές της νότιας και νοτιοανατολικής Αττικής. Ομως, όπως φάνηκε οι γραμμές αυτές τελικά δεν ξεκίνησαν σήμερα.

Αυτές είναι εικόνες από τη γραμμή 122 χθες Κυριακή. Σήμερα η διαδρομή με το λεωφορείου του ΚΤΕΛ από την… Κρήτη φαίνεται πως έκανε τη διαφορά.

Στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο, τίποτα δε φαίνεται να έχει αλλάξει, καθώς σε κάποιες γραμμές το δρομολόγιο παραμένει … της ταλαιπωρίας.

Σήμερα βγήκαν στους δρόμους 1070 λεωφορεία σε ώρες αιχμής και 30 λεωφορεία των ΚΤΕΛ αστικού τύπου σύνολο 1100.

Συνωστισμός και στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μες τον Οκτώβριο θα προστεθούν κι άλλα λεωφορεία από την περιφέρεια για να αποσυμφορηθούν “φορτωμένες” γραμμές.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 05/10/2020