Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο απο το σοκαριστικό τροχαίο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

04.10.2020 | 20:26 Eνσωμάτωση

Ο οδηγός ενός οχήματος πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε πλαγιο-μετωπικά με αυτοκίνητο διαλύοντάς το και στη συνέχεια παρέσυρε μια μοτοσικλέτα.

Ο οδηγός του ασημί αυτοκίνητου μόλις έχει χάσει τον έλεγχο του οχήματος του και περνά στο αντίθετο ρεύμα, ενώ ο άντρας που βρίσκεται στο τιμόνι του δεύτερου οχήματος προσπαθεί με μια κίνηση να αποφύγει τη σύγκρουση.

Μάταια όμως. Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούονται με σφοδρότητα πλαγιομετωπικά.

Η τρελή πορεία όμως του ασημί αυτοκινήτου από το οποίο έχει φύγει ο αριστερός μπροστινός τροχός δεν σταματάει εκεί.

Παρασέρνει δυο ακομη επιβάτες μοτοσικλέτας σωριάζοντας τους στην άσφαλτο.

Αστυνομικοί της Τροχαίας πραγματοποιούν ελέγχους μερικά χιλιόμετρα μακριά. Η κάμερα του MEGA καταγραφεί τη στιγμή που δέχονται σήμα από το κέντρο ώστε να μετακινηθούν στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος.

Κέντρο Άμεσης Δράσης: 124 θερμή παράκληση. Ελάτε λίγο σύντομα. Έχουμε άτομα, έχουμε και εκτροπή τροχαίου. Δυο ΙΧ. Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στις στροφές στα Λιμανάκια στο πέταλο. Επιθυμεί ενίσχυση το Ελληνικό.
Αστυνομικός: Ελήφθη. Μεταβαίνει ένας σταθμός. Έχουμε δυο εκκρεμότητες με μεταφορά και μεταβαίνει και ο δεύτερος.

Σώθηκαν από θαύμα

Τα δυο άτομα που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα σηκωνονται από την άσφαλτο. Από θαύμα δεν έχουν τραυματιστεί. Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τις δραματικές στιγμές.

«Μου έχει κοπεί η ανάσα παιδιά. Δεν έχω βγάλει άχνα τόση ώρα. Τρέμω. Στην κυριολεξία τρέμω. Το παλικάρι με τη μηχανή είχε όχι Άγιο…» ανέφερε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Όλοι όσοι βρίσκονται στο σημείο τρέχουν προς τον οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου που βρίσκεται εγκλωβισμένος στη θέση του.

Μετα από αρκετή ώρα καταφέρνουν να τον απεγκλωβίσουν. Ευτυχώς και αυτός έχει τις αισθήσεις του και δείχνει να είναι καλά.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 04/10/2020