Αθλητικά

Μαρτίνς στο MEGA: Χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού

07.05.2020 | 20:41 Eνσωμάτωση

Προπονητής του Ολυμπιακού παραμένει για τα επόμενα δύο χρόνια και επίσημα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στην κάμερα του MEGA ότι αισθάνεται μέρος της οικογένειας του Ολυμπιακού, καθώς από την πρώτη στιγμή αισθανόταν ότι είναι κομμάτι αυτής της ομάδας, και οι συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέληξαν σε αυτό που ήθελε και ο ίδιος να συμβεί, καθώς είναι σε μια μεγάλη ομάδα, μια μεγάλη οικογένεια, και θέλει να συνεχίσει αυτό το έργο που έχει ξεκινήσει.

«Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά»

Ο ίδιος, ερωτώμενος για την ώρα που χρειάστηκε να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό, δήλωσε ότι δεν χρειάστηκε πάνω από πέντε λεπτά αφού ήταν μια εύκολη απόφαση.

«Από την πρώτη στιγμή ήθελα να ανανεώσω και να παραμείνω στην ομάδα. Οι συζητήσεις με τη διοίκηση κατέληξαν αμέσως σε συμφωνία. Είμαι πολύ χαρούμενος, που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Μια πολύ μεγάλη οικογένεια. Θέλω να συνεχίσω το έργο μου».

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που πρέπει να κατακτά τίτλους»

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως αρχικά θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεύτερος στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και θέλει να κατακτά τίτλους, ενώ αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού λέγοντας ότι η ομάδα έχει κάνει θαυμάσια πορεία φέτος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε επίσης ότι το όραμά του για τον Ολυμπιακό και για τον σύλλογο συνολικά, είναι να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων.

«Πρώτα από όλα θέλουμε να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση. Να γίνει το restart. Όλοι θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μετά θέλουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που πρέπει να κατακτά τίτλους και το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας» είπε χαρακτηριστικά.

«Στην Ευρώπη φέτος κάναμε θαυμάσια πορεία και απομένει επίσης το παιχνίδι με τη Γουλβς. Το όραμά μας για τον Ολυμπιακό είναι να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων. Ένας σύλλογος με ιστορία, που πρέπει να ζει τέτοιες στιγμές» συμπλήρωσε.

«Να δούμε ξανά γεμάτο το Καραϊσκάκη»

Κλείνοντας, ευχήθηκε να δούμε ξανά τον Ολυμπιακό να παίζει στο γεμάτο Καραϊσκάκη και να ζήσουμε τις μεγάλες στιγμές με τον κόσμο στο πλευρό του.