Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 036

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36

Περίληψη: Είναι η πρώτη μέρα του Μαρτίου και στο σπίτι του Φίλιππου το γιορτάζουν. Εθιμοτυπικά, τουλάχιστον, γιατί φέτος η "γιορτή" αυτή θα μετατραπεί σε απογοήτευση για τον Φίλιππο, όταν θα διαπιστώσει ότι όλες οι γυναίκες της οικογένειας "αδιαθετούν". Γιορτή όμως, έχουν και στο σπίτι του Δημήτρη και του Λάμπρου, κι αυτό γιατί ο Λάμπρος έχει γενέθλια, με τον Δημήτρη να προσπαθεί να του ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρτι. Αλλά και αυτή η γιορτή θα μετατραπεί σε απογοήτευση για τον Λάμπρο. Η απογοήτευση όμως, δεν έχει τέλος για την οικογένεια, καθώς, όταν η Κάρμεν εμπλακεί σε έναν καυγά και περιμένει από τον Τάκη να "καθαρίσει" γι’ αυτήν, αυτός την απογοητεύει οικτρά…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος (Τάκης), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Ζέτα Δούκα (Φαίη), Κλέλια Ρένεση (Κάρμεν), Δημήτρης Μακαλιάς (Δημήτρης), Γιώργος Τζαβάρας (Λάμπρος)
Και οι: Κωνσταντίνα Μεταξά (Δανάη), Μαρία Πατέλη (Αλεξάνδρα), Πέτρος Ζαμπάκας (Πάνος), ‘Αλκης Πανταζόπουλος (Ντιέγκο), Νικόλας Μπράβος (Πέτρος) και η μικρούλα Στεφανία Ραυτοπούλου (Λίλλυ)

Απόδοση σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions