Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 002

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 2ο

Περίληψη: Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα φαντάζεται η Ελπίδα… Εκτός από τη γνωριμία της με το γοητευτικό Στέφανο, όλα της πάνε στραβά και αναγκάζεται να αφήσει στην άκρη τα όνειρά της και να αρχίσει εσπευσμένα να ψάχνει για δουλειά. Παρά τις αντιξοότητες, η τύχη βοηθά την Ελπίδα που προσλαμβάνεται στο catering της πανίσχυρης Κάτιας Καλλιφατίδη. ‘Αθελά της όμως συγκρούεται την πρώτη κιόλας μέρα με την ”Κρουέλα”, όπως την αποκαλεί το προσωπικό. Καμιά απ’ τις δυο τους δεν υποψιάζεται το παλιό μυστικό που τις συνδέει… Πίσω στο Ναύπλιο, μαζί με τον εραστή της Τζώρτζη, η Ξένια αναρωτιέται πώς να χειριστεί την πληροφορία που έπεσε στα χέρια της γύρω από την ταυτότητα της φίλης της. Τελικά αποφασίζει να αναζητήσει την Ελπίδα στην Αθήνα. Εκείνη όμως έχει αλλάξει διεύθυνση κι έτσι η Ξένια δεν καταφέρνει να τη βρει πουθενά…. Και τότε αρχίζει να αναρωτιέται μήπως είναι καλύτερα έτσι. Μήπως είναι ώρα να αρχίσει να χρησιμοποιεί προς όφελός της τις πληροφορίες που έχει, χωρίς ενδοιασμούς για το ποιον θα βλάψει ή θα εξαπατήσει στην πορεία;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ