ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
6/6

Μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό η Δήμητρα Γαλάνη


Η Δήμητρα Γαλάνη μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό στη συναυλία του MEGA το βράδυ της Παρασκευής. Πάντα αφοσιωμένη στο τραγούδι και στα νέα παιδιά που το υπηρετούν, η σπουδαία ερμηνεύτρια ήταν πλαισιωμένη από νέους τραγουδιστές. Με το Μιχάλη Χατζηγιάννη συναντήθηκαν και πάλι για να ενώσουν τις φωνές τους και το αποτέλεσμα ήταν καθηλωτικό.

Η Δήμητρα Γαλάνη τζαζ. Η Δήμητρα Γαλάνη ροκ. Η Δήμητρα Γαλάνη στα καλύτερά της, μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό του MEGA το βράδυ της Παρασκευής.

Μαζί της και τραγούδησε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Πάντα δοτική με τους νέους τραγουδιστές, η Δήμητρα Γαλάνη είχε στο πλευρό της τον Ευστάθιο Δράκο και την Κατερίνα Πολέμη, δυο νέους ταλαντούχους τραγουδιστές, ενώ με τον 20χρονο Δημήτρη Κόψη ερμήνευσαν ένα καθηλωτικό ντουέτο.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη ήταν μια ακόμη καλεσμένη της Δήμητρας Γαλάνη στη μεγάλη συναυλία του MEGA.

Το κοινό παρακολούθησε τη συναυλία του MEGA με τη Δήμητρα Γαλάνη με ενθουσιασμό και «έριξε» τα social media με τα μηνύματά του, ενώ η σπουδαία ερμηνεύτρια ευχαρίστησε το κανάλι που κάθε Παρασκευή δίνει σε όλους την ευκαιρία να μείνουν σπίτι και να παρακολουθήσουν τους πιο καταξιωμένους ερμηνευτές του πενταγράμμου.


ΚΑΙΡΟΣ