ΕΛΛΑΔΑ
7/8

«Κύμα» εξόδου από το κλεινόν άστυ


Ο Αύγουστος έχει μπει για τα καλά και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι Αθηναίοι που εγκαταλείπουν την πόλη για να πάνε τις διακοπές τους. Οι έλεγχοι στα λιμάνια και τα ΚΤΕΛ είναι συνεχείς και ο κόσμος φοράει μάσκα και λαμβάνει τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Με μάσκες αλλά και περίσσια υπομονή οι εκδρομείς του Αυγούστου εγκαταλείπουν την πόλη και αναχωρούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Παρασκευή 7 Αυγούστου και η έξοδος των εκδρομέων σιγά σιγά κορυφώνεται. Σήμερα, από το λιμάνι του Πειραιά θα αναχωρήσουν τουλάχιστον 21 πλοία για όλους τους προορισμούς.

Το λιμάνι του Πειραιά επισκέφτηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την εφαρμογή των μέτρων.

Με μάσκες και κενά καθίσματα διεξάγονται τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, ενώ η κίνηση σταδιακά αυξάνεται με αφορμή και την έξοδο των εκδρομέων για τον Δεκαπενταύγουστο.

Από το πρωί αρκετοί επιβάτες αναχώρησαν από τα ΚΤΕΛ Κηφισού για διάφορους προορισμούς. Μόνο για Θεσσαλονίκη θα φύγουν σήμερα 18 πούλμαν. Όλοι τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και φορούν μάσκα.

Εντατικοί θα συνεχίσουν να είναι έλεγχοι για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.


ΚΑΙΡΟΣ